≫ 

ENERGETSKA BOMBA: Ova hrana može da vas spasi kada ste NEISPAVANI

Ako se osećate umorno i iscrpljeno, a ne možete da spavate jer ste na poslu, obavezno nešto pojedite

  • 0

Jako je bitno da u trenutcima pospanosti uzmete nešto što će uticati na vaš organizam da se probudi, a ne da ga opteretite varenjem teške hrane.

(UZNEMIRUJUĆI SADRŽAJ) Ovo je ruski bračni par KANIBALA: Ljude su drogirali, a onda ih sekli i jeli žive. Organi i koža su bili delikates (FOTO)

Jednu stvar tokom dijete OBAVEZNO morate da uradite ako želite da smršate - i svideće vam se, jako!

Samo jedan dan prejedanja može ozbiljno da vam ugrozi zdravlje i izazove ovu opasnu bolest

Kako biste malo došli sebi i priveli radni dan kraju, najbolje bi bilo da dremnete nekih 15 minuta. Ukoliko vam to posao ne dozvoljava onda pojedite neku od sledećih namirnica.

CITRUSI

Foto: www.pixabay.com

Pored toga što jačaju imunitet pomažu i u povećanju energije, a sam njihov sok i miris deluju razbuđujuće.

JAJA

Ona su bogata kolinom, ključnim sastojkom iz porodice B vitamina i doprinose povećanju energije na više načina. Kolin je povezan sa radom metabolizma i pomaže u radu centralnog nervnog sistema.

PASULJ

B vitamin kojim pasulj obilujetakođe će vam povećati energiju koja se oslobađa polako tokom dana zbog kompleksa ugljenhidrata.

ORASI

Omega 3 iz oraha čine da doživite pravi udar energije.

ZELENIŠ

Foto: Pixaby

Kelj, potočarka i drugi zeleniš mogu vas “podići” jer uz pomoć folata, vitamina C i K, kalcijuma i beta karotena utiču na rad mozga.

CRNA ČOKOLADA

Ako se odlučite za čokoladu, onda je neophodno da ona bude sa što više kakaoa jer je upravo kakao taj koji se bori sa stresom i povećava energiju i fokus. Ona sadrži i kofein.

Od napitaka uzmite kafu koja je bogata kofeinom, zeleni čaj koji će sprečiti da dehidrirate i vodu koja eliminiše osećaj umora.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA