≫ 

Tvrdila je da je pobedila rak svojom ishranom - a onda je šokantna istina izašla na videlo

Australijska fitnes blogerka završila je na sudu nakon tvrdnji da je rak pobedila potpuno prirodno, a ne lekovima

  • 11

Dvadesetpetogodišnja Bel Gibson postala je slavna u Australiji nakon tvrdnje da je pobedila rak mozga uz pomoć prirodnih lekova i ishrane.

Mislite da su BANANE SA BRAON TAČKAMA loše, a zapravo su NEVEROVATNO ZDRAVE - evo i zašto

Žene koje imaju ovaj oblik tela su u većoj opasnosti od raka

Zahvaljujući novostečenoj slavi, lansirala je uspešnu aplikaciju i kuvar, ali je kasnije priznala da je sve izmislila.

Zbog svega što je tvrdila, Gibsonova je završila na sudu zbog zavaravanja javnosti.

Ona je tvrdila da je izlečila svoj rak uz pomoć ajruvedske medicine, terapije kiseonikom i ishrani iz koje je izbacila gluten i rafinisane šećere.

 

Zbog ovih tvrdnji, stekla je bogatstvo od preko 400.000 dolara za koje je rekla da će donirati u dobrotvorne svrhe.

Međutim, novac nikada nije stigao do dobrotvornih organizacija i istina je polako počela da izlazi na videlo - da bi na kraju priznala da je sve izmislila.

Dvadesetpetogodišnjakinji je sud naložio da isplati 410.000 dolara koje je prisvojila, dok je kazna za laganje i navođenje obolelih da batale medicinsku terapiju i prate njene tajne tek očekuje.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Teslina naslednica

    28. septembar 2017 | 18:49

    DA, mozete vi da verujete ili ne verujete ali karcinomje moguce pobediti ishranom, ako onemogucite celijama karcinoma da se hrane i razmnozavaju one ce polako odumirati, naravno ne mozete koristiti dijetu preporucenu u bolnici i nadati se rezultatima, potrebno je izbaciti svo voce iz ishrane, preci na sirovu ishranu gde je dozvoljeno samo povrce siromasno ugljenim hidratima, jedini secer koji je pozeljno koristiti je med iz raznih melema koji se u to slucaju ponasa kao trojanski konj jer sodu vodi durektno do celija kancera i tu pravi alkalnu sredinu u kojoj celije kancera ne mogu da prezive, treba napomenuti da med sa kosticama kajsije i med sa borovim iglicama i te kako daju rezultate, ne treba preskociti ni krecnu vodu. E a sada mi recite da li ste mozda culi za slucaj da je zvanicna medicina nekom pomogla i ne daj Boze izlecila neciji karcinom? Pokusajte jednom godisnje da 45 dana blendate povrce i da svoju ishranu tokom tih 45 dana svedete samo na blendano povrce pa podelite sa svima nama svoja iskustva.

  • doberman

    28. septembar 2017 | 23:07

    vala bas, stiv dzobs love ko roka-feler, vegan, fakir, jeo samo presno i najskuplje, pojeo ga rak mladog, nisu mu pomogli ni gurui ni shamani ni jogi letenje, ni najsavremenija medicina ga nije iscupala... mante se corava posla.

  • GG

    28. septembar 2017 | 17:37

    A kod nas se ,, Doktori prirodne medicine,, koji su stekli,, kvalifikacije,, preko on line ispita reklamiraju na nekim televizijama bez ikakvih posledica sto obmanjuju bolesne.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA