≫ 

Ginekolog je upravo poslao epsku poruku svim muškarcima koji su ikada kritikovali vaginu

Džen Ganter je ginekolog koji se tokom svoje karijere susreo sa mnogim bizarnim situacijama u kojima vagina može da završi, a čini se da su je u najčudniju stavili muškarci, a ne žene

  • 8

Zbog brojnih bizarnih situacija u koje su je pacijentkinje stavljale, ali i njihovi partneri, Džen je odlučila da napiše genijalan članak pod nazivom: "Moja vagina je sjajna. Tvoje mišljenje o njoj nije".

Da li je moja vagina normalna? 36 odsto žena mrzi svoju vaginu, a razlog za to je pretužan

- Postoji prava epidemija muškaraca koji imaju potrebu da mi objašnjavaju brojne stvari o vaginama, započinje članak.

Ovo je posebno zanimljivo ako u obzir uzmemo činjenicu da je ona ginekolog i samim tim je više nego dobro upoznata sa ženskom anatomijom.

Foto-ilustracija: Profimedia

- Znam da se mnoge žene često načaze u situacijama u kojima im muškarci otkrivaju štošta o vaginama. Slušala sam žene sa potpuno normalnim rezultatima pregleda koje su mi sa suzama u očima govorile kako im muškarci pričaju da mirišu kako treba i da njihove vagine imaju grozan ukus. Da su previše vlažne, previše široke ili grozne, nastavlja ona.

U članku je napomenula i kako je morala da otkači muškarca koji je pokušavao da je posrami zbog "mirisa njene zdrave vagine". Malo je reći da ovaj deo nije prošao dobro kod muške publike koja je počela da je napada na društvenim mrežama.

- Stanje moje zdrave vagine razbesnelo je muškarce više nego bilo šta drugo što sam u životu napisala - a pišem i o abortusima, tako da to govori puno, napisala je u članku i poslala veoma dragocenu poruku ženama:

Printskrin: YouTube/TheTalko

- Ovo je upućeno svim ženama kojima su muškarci rekli da su previše vlažne, previše suve, previše zbrkane, previše mirišljave, grozne, oklembešene...razuem vas. Ako vam se neko obraća u vezi sa vašim telom bez brižnosti i dobrote, onda ta osoba ima problem, zaključuje Džen.

Na samom kraju još je podelila nadu da se era, u kojoj muškarci i dalje mogu da posramljuju žene zbog njihovih savršeno zdravih vagina, bliži kraju.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Gustav

    23. novembar 2017 | 14:33

    Nista lepse od prirodnog mirisa

  • Miljan

    23. novembar 2017 | 13:02

    Nista gore nema od one koja bazdi,ma koliko da je devojka lepa i privlacna,tog trenutka sve pada i cao.

  • dro

    23. novembar 2017 | 13:08

    Imaju odredjen miris u pocetku ali kad se zaburukas dole sve prestaje.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA