Njegova slika će vas proganjati sve do leta - izašao je napolje bez kreme za sunce, a kada se pogledao u ogledalo otkrio je koliko je to zaista opasno (FOTO)

Postoji razlog zašto nam doktori stalno govore da nosimo kremu za sunce, pa čak i zimi kada smo na planini

  • 2

Ako i dalje mislite da je krema za sunce jedna od onih stvari koje vam nisu potrebne i koja je tu samo kako bi vam izbila novac iz džepa, promenićete mišljenje kada vidite šta se ovom muškarcu desilo jer je nije nosio.

Kejd Hakabej je na Tviteru podelio nekoliko fotografija sebe nakon što je izgoreo od sunca, a kada vidite šta mu se desilo, pamtićete savet lekara sve do leta.

Hakabej je toliko pocrveneo da je njegova glava natekla u toj meri da u njoj može da napravi udubljenje prostim dodirom prsta.

 

On je napomenuo da bi to udubljenje bilo vidljivo i do pola sata svaki put kada bi dodirnuo glavu, kao i da je patio od bolova gotovo 10 dana.

Lekari tvrde da često viđaju ovakve slučajeve.

Do ovoga dolazi jer sav otok i tečnost ispod kože mogu biti ugurani unutra malo jačim dodirom prsta.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jova

    9. decembar 2017 | 15:34

    Ovo nek vide Pancevacki lekari jer sam letos imao isto to kad sam ceo dan bio na bazenu,tri puta me vracaju iz bolnice sa preporukom da tusiram glavu na pola sata hladnom vodom i mazem kiselo mleko sve dok mi otok nije i oci zatvorio i hvala bogu naidjem na strucnu doktorku u decijoj bolnici koja mi je odmah s vrata dala injekciju za alergiju(alergija na sunce)i lekove tako da mi je za 24 sata splasnuo otok!HVALA DOKTORKA!!!ostali nazad na skolovanje.

  • Zic

    9. decembar 2017 | 20:06

    Meni se to desilo u Grckoj letos.Glava mi natekla o posle 2 dana otok poceo da se spusta na dole i zatvorila mi se skoro oba oka.Ali je za 5 dana proslo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA