≫ 

KO JE ZAISTA GORI: Objavila je video u kom pokazuje razliku između muškaraca i žena kada su bolesni (VIDEO)

Da li su muškarci zaista gori od malih beba kada se razbole?

  • 4

Blogerka Meredit Mejsoni odlučila je da snimi video u kom pokazuje koliko se tačno razlikuju muškarci i žene kada su bolesni.

Meredit se tako trudi da izađe u susret svim zahtevima bolensog muža, dok je i sama bolesna. Pravi mu supu, proverava temperaturu i daje mu lekove - i to sve dok pere sudove i veš, usisava i izlazi na kraj sa decom.

Iako i sama priznaje da je malo preterala, Meredit ipak tvrdi da u videu ima puno istine.

- Jednom kada se moj muž razboli, ne postoji način da ga sprečimo da počne da sastavlja testament. A to se dešava svake godine jer deca kući donose brojne bakterije i virusa iz škole, priča ona.

Pogledajte video i sami procenite koliko u njemu ima istine: 

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dragana

    9. decembar 2017 | 11:35

    Većina muškaraca se ponaša kao dijete dok se razbole,makar to bila i obična gripa. S druge strane,žene si to ne mogu priuštiti. Jer tu je kuća i svi kućanski poslovi - veš,kuhanje,pranje,čišćenje,djeca,itd... Bez obzira na bolest,to se sve mora obaviti. Iako,ni tu se ne može generalizirati jer uvijek postoje iznimke...

  • Čika Jova

    9. decembar 2017 | 12:44

    Postoje žene koje premiru i kad su zdrave. Mrzovoljne su, sve im smeta, stalno ih boli glava, a PMS kad dođe, ne pitaj, pa ih svi trpe i sklanjaju im se. Stalno se merite sa muškarcima i uvek ste jače. Poštujem vaše mišljenje.

  • Mina

    9. decembar 2017 | 14:51

    Ova će sahraniti muža pre vremena.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA