≫ 

Prava istina o mršavljenju - ovako zaista izgledaju ljudi koji su izgubili preko 15 kilograma (FOTO)

Svako od nas drugačije mršavi pa se gubitak težine manifestuje kod nekih tanjim strukom, a kod drugih tanjim nogama

  • 1

Oni što je sigurno jeste da drastično mršavljenje utiče na celu figuru i nikako ne prolazi nezapaženo, pogotovo kada osoba zbog gubitka kilograma promeni lični opis.

HIT DIJETE u koje se kunu Gvinet Paltrou i Kim Kardašijan ne pomažu i opasne su po zdravlje

Sara Kronin svakog dana radi po malo na svom izgledu tako što se suzdržava od vina, sira, slatkiša i ugljenih hidrata.

A post shared by SARAH CRONIN (@sarahcroninfitmom) on

 

Rene je uspela da za tri meseca postigne neverovatne rezultate tako što je potpuno promenila svoj način života. Izbacila je pića, počela da se hrani zdravo i da trenira 5 dana u nedelji. Za tri meseca smanjila je konfekcijski broj za 2 i ne namerava da ovde stane.

A post shared by Renee D’Angelo (@renee_dangelo) on

 

Lindzi je imala ozbiljan motiv da smrša: nije to učinila zbog boljeg izgleda već zato što je želela bebu. Koristila je aplikaciju koja prati unete kalorije i to joj je pomoglo da prati koliko kalorija unese. Za nju je bio neverovatan osećaj što je mogla da prati koliko kalorija je sagorela u teretani.

A post shared by Lindsay ✨✨ (@lindsaykate527) on

 

Ovaj Instagram korisnik koji se potpisuje kao paparazzi85 ističe da je sve u balansu i “čistoj” hrani sa svežim supicama i salatama, koje kombinuje sa proteinskim šejkovima.

A post shared by paparazzi (@paparazzi_85) on

 

Pejdž vežba kod kuće i pokazala je da par tegova kod kuće može mnogo da uradi za vaše zdravlje i izgled ukoliko nemate novca za odlazak u teretanu. Obožava da pije proteinske šejkove i jede obroke na bazi biljaka.

A post shared by Paige Oxtoby (@paige_oxtoby) on

 

Kada dostignete željeni izgled ne trebate da se opustite i prestanete da radite na sebi. Put do željenog izgleda je dugo putovanje, a dolazak na konačnu destinaciju nije konačan. Ova Instagram korisnica pokazala je da i godinama nakon što je dostigla idealnu fuguru ne prestaje sa vežbama.

A post shared by Rie (@rie_summers) on

 

Laurel je jela kao pećinska žena i gledala kako se kilogrami tope. Paleo dijeta koju je držala fokusirana je na izbacivanju moderne hrane kao što su mlečni proizvodi i prerađena hrana. Ovakva ishrana naučno dokazano čini čuda za izgled.

A post shared by Laurel aka Lo (@laureltonesup) on

 

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA