Trudnice mogu da izbegnu pojavu strija uz nove maske za stomak koje su postale pravi hit

Trudnicama je potrebna dodatna nega kako bi posle trudnoće povratile stari izgled

  • 1

Tokom trudnoće telo žene transformiše se do neprepoznavanja, a nakon porođaja želja svake novopečene mame je da povrati staru figuru i izgled.

Šokirala ceo svet izgledom nakon porođaja - ostavila je studije prava i počela da zarađuje zahvaljujući svojoj lepoti (FOTO)

Maske za lice popularne su odavno, pogotovo one koje dolaze u obliku maramica. Selfiji sa njima mogli su da se nađu na mnogim Instagram profilima, a moramo da priznamo da izgledaju zaista smešno.

Foto: Profimedia/Panthermedia

Sada su se pojavile maske samo za trudnice koje se stavljaju na stomak i imaju zanimljiv učinak, piše net.hr. Kako se koža stomaka rasteže, potrebna joj je dodatna hidratacija i mnogo kolagena da se ne pojave strije koje kasnije ne nogu da se povuku. Takođe, dodatna hidartacija sprečava pojavu nabora, a aloe vera izglađuje kožu i uklanja ožiljke.

Jako je važno regenerisati kožu i učiniti sve da joj pomognete da se prirodno obnovi i vrati u stanje pre trudnoće. Mnogim ženama kojima je bitno da se neguju i u trudnoći ove maske će olakšati posao jer su jako bogate svim potrebnim materijama.

Foto: Pixabay

Nega trudnica upravo je poprimila novu dimenziju i postala lakša. Maske za trbuh nisu mnogo skupe, ali nisu ni jeftine. Trenutno se na tržištu mogu naći one brenda Hatch, ali smo sigurni da će uskoro i druge kozmetičke kuće pokazati brigu za negu trudnica.

Daljinac

(M.K.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Leonora

    5. mart 2018 | 12:55

    Posle 2 trudnoce mogu da se pohvalim da nemam strije ni na butinama ni na stomaku.Recept-obican brsljanov gel...nije skup,u svakoj apoteci imate da kupite!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA