≫ 

Naučnici tvrde: Ova kafa ubrzava metabolizam i sagoreva masti brže od bilo čega do sad

Navala na ovaj napitak je neviđena, svi žele da ga probaju

  • 3

Kafa je omiljeno piće širom sveta i nema zemlje u kojoj se ne pije, jedina razlika je u tome kako se priprema, a razlike u uživanju nema. Šta ako čujete da postoji kafa koja može da ubrza vaš metabolizam i da vam smanji nadutost? Da li biste odmah poverovali?

10 provereno najboljih namirnica za brzo i lako mršavljenje

Za sve vas koji niste, potvrđeno je - kafa od koje se mršavi stvarno postoji. "Skinny Coffee" sadrži mešavinu prirodnih sastojaka koji ubrzavaju metabolizam i podstiču sagorevanje masti. Ovaj napitak je tek pušten u prodaju u Velikoj Britaniji, a potražnja za njim je ogromna, što samo govori u prilog tome koliko veliki procenat čovečanstva se bori sa viškom kilograma.

Da li ćemo ubuduće gledati samo ovakve parove na plaži?

Novo otkrivena kafa je veganska, bez glutena i laktoze, a sadrži sastojke kao što su kambodžansk garsinija, L- karnitin i ketonski prah od maline. Osim ovih glavnih sastojka sadrži i godži bobice, akai bobice, zeleni čaj, kokosovo mleko, cimet i semenke od grožđa. Jedna šolja sadrži samo 9 kalorija.

Foto: Pixabay.com

Kako deluje?

1. L- katrnitin

Koriste ga atletičari širom sveta da pojačaju svoje performanse, a trenutno je ejdan od najpopularnijih sagorevača masti i sredstava za smanjenje kilaže.

Foto: Pixabay.com

2. Kambodžanska garsinija

Ovo tropsko voće pomaže da se apetit drži pod kontrolom i ubrzava sagorevanje masti, a osim toga reguliše nivoe šećera i holesterola u krvi.

Foto: Pixabay.com

3. Ketoni od maline

Pokazali su se kao najefikasniji u rastvaranju masnih ćelija i pomažu organizmu u bržem sagorevanju masti.

Foto: Pixabay.com

4.  Zeleni čaj

On povećava sagorevanje masti jer je bogat hranljivim materijama, sadrži EGG jedinjenje koje privremeno ubrzava metabolizam.

Ako već još uvek nemate priliku da probate ovu kafu, onda bar isprobajte neki od ovih sastojka, ili jednu kafu dnevno zamenite zelenim čajem.

Daljinac

(Telegraf.rs / dailystar.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ))

    14. mart 2018 | 08:50

    Gde se može kupiti ta kafa

  • Kosovka (Vasojevka po majci )

    17. mart 2018 | 20:36

    Uh,,,muka mi od ovih ..hocu da dobijem koji kilogram..ne da smrsam...i topimmasti..kao cvarakkkk.-

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA