≫ 

Pre obroka uradite ovu vežbu i sagorećete 200 kalorija više svaki dan

Ako vas muči usporeni metabolizam onda imamo rešenje za vas

  • 0

Ukoliko želite da smršate treba vam dobar metabolizam koji nije usporen, a kako biste ga ubrzali najbolje je da pre obroka uradite par sklekova.

Topao ili hladan: Evo kakav čaj morate da pijete ako želite da smršate

Pre svakog obroka i užine obavezno uradite 20 do 50 sklekova, ili prilagodite vežbu vašoj kondiciji. Kratka serija vežbi može da vam pomogne da sagorite dodatnih 200 kalorija i da aktivira mišiće da sagorevaju salo.

Foto: Bogdan Kosanović/ Extreme Gym/Sklekovi pre obroka pomoći će vam da sagorite dodatne kalorije.

Uz to, birajte hranu bogatu vlaknima, kao što su voće, povrće i cele žitarice jer njima treba više eergije da se svare. Proteini isto zahtevaju dosta energije da se svare i učine da se osećate siti duže vreme, pa ih obavezno uključite u svaki obrok ili užinu.

Zeleni čaj sadrži dosta katehina koji je odličan antioksidant koji ubrzava metaboliza m i pomaže da sagorite dodatnih 80 kalorija dnevno. Uz čaj, pijte obavezno i vodu kako bi vaš organizam bio hidriran. Smanjite stres tako što ćete sebi priuštiti dnevno par pauza u toku dana tokom kojih ćete uspeti da se malo opustite i pripremite za ostale obaveze koje vas čekaju.

(Telegraf.rs/popsugar.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA