≫ 

Za 19 meseci uradila je preko 400 testova na trudnoću, a za sve je kriv bizaran poremećaj koji do ludila dovodi njenog muža

Test za trudnoću neke žene rade sa velikim strahom, a neke se nadaju da će on biti pozitivan

  • 0

Korin je uradila preko 400 testova na trudnoću u roku od 19 meseci koliko pokušava da ostane trudna, a prvi put u životu kada je uradila test bila je užasnuta.

Imala sam vanmateričnu i izgubila bebu. Dva meseca kasnije, usledio je šok koji je zapanjio i same lekare!

- Imala sam 19 godina kada sam bila u vezi sa tadašnjim dečkom Metom oko godinu dana. Dok sam gledala u linije koje su se pojavljivale na testu razmišljala sam samo o tome kako li će on da reaguje. Test je bio pozitivan. Otišla sam u apoteku i kupila još nekoliko testova, dotrčala kući i jedva dočekala da ih sve potopim u posudu sa mojim urinom. Svi su bili pozitivni i shvatila sam da sam sigurno i definitivno trudna. Kada sam Metu saopštila vest nije hteo da priča sa mnom nedelju dana.

Šok kada test pokaže pozitivan rezultat nikoga ne ostavlja ravnodušnim Foto: Pixabay.com

Vremenom je sve bilo bolje i iako smo bili mladi, bili smo srećni što ćemo postati roditelji. Dobili smo sina 2011. godine, a venčali smo se 2013. godine. Kako nam se dopalo da budemo roditelji rešili smo da začnemo još jedno dete. Tada je moja zavisnost od testova na trudnoću i počela.

Postala sam opsednuta sa proverom plodnosti i ovulacije i radila sam više testova nadajući se pozitivnim rezultatima. Svakog dana bih razmišljala kada ću moći da uradim sledeći test i iznova sam stalno računala ciklus. Kada bih radila test bila sam uzbuđena kao dete za Božić.

To što sam radila stalno testove davalo mi je potvrdu da radim sve što mogu ne bih li ostala opet trudna. Pre svakog testa bila sam anksiozna, ali mirna nakon testa čak iako je on bio negativan jer sam znala na čemu sam. Pokrenula sam i kanal na YouTube kako bih prenela svoje iskustvo, ukazala na to koliko volim da radim testove na trudnoću i ubrzo otkrila da sam opsednuta istom stvari kao i mnogi drugi.

Trudnoća može da dođe i neplanirano Foto: Pixabay.com

Mogu da vam kažem da rađenje testa na trudnoću nije nimalo jeftino. Svakog meseca sam kupovala pakovanje od 30 testova na ovulaciji za 10 dolara i pakovanje od 20 testova na trudnoću za 6 dolara. Ako je test pozitivan, trebala sam potvrdu, pa sam kupovala pakovanje testova za rano otkrivanje trudnoće koje košta 11 dolara.

Nastavila sam da radim testove dva puta dnevno čitave nedelje pošto sam saznala da sam trudna kako bih bila sigurna da je to to. Moj muž nije bio oduševljen jer mi je jednom prilikom rekao kako ja zapravo pišam po novcu. Nakon 19 meseci i 500 dolara ostala sam trudna i rodila drugo dete. Za to vreme uradila sam više od 400 testova.

Naše putovanje još uvek nije gotovo. Prošle su tri godine od rođenja našeg trećeg deteta i odlučili smo da je vreme za treću bebu. Nakon što je video koliko me emotivno pogađa začeće i kako sam mirna nakon testa, moj muž razume moju potrebu da radim testove. Čak je i sam počeo da mi ih kupuje, a iako možda zvuči smešno – to su najlepši i najslađi pokloni koje mogu da dobijem, ispričala je ona.

VIDEO: Sva pozitivna devjstva smeha

(Telegraf.rs/womenshealthmag.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA