≫ 

Ova fotografija pokazuje koja hrana sagoreva masti, a koja vas goji (FOTO)

Znamo da slika govori 1.000 reči, a ova za naš izgled govori i mnogo više

  • 0

Zdrava ishrana ne doprinosi samo vašem izgledu već i zdravlju, a hrana utiče na gomilanje masti na vašem telu i time ne ugrožava samo vaš dobar izgled već i zdravlje zbog bolesti koje se javljaju usled viška kilograma i gojaznosti.

Spavaj i mršavi: Otkrij kako se tokom sna na brz način možeš rešiti viška kilograma

Prema rečima fitnes trenera Čeda Hargrova to nije nauka, već poseban način ishrane. Postoji hrana koja je bolja za nas, ali i ona koja radi protiv našeg zdravlja i izgleda. U fotografiji koju je objavio na svom Instagram profilu pokazao je koju hranu trebamo da konzumiramo više, a koju treba izbegavati u širokom luku.

Објава коју дели Chad Hargrove - Fat Loss Coach (@chadhargrove1) дана

Najbolja hrana za nas je povrće, voće, riba, meso, biljke bogate proteinima i obroci koji ne sadrže puter i ulja.

Hrana koju treba da izbegavamo je brza hrana, slatkiši, visokokalorična hrana, dečije žitarice, čips, kolačići i sve ostalo što očekujete da se nađe na ovoj listi.

Verujemo da ste i sami svesni ovih namirnica i kojoj listi one pripadaju, ali stručnjaci veruju da je mnogo veći efekat kada ovu listu vidite jer tako imate vizuelnu predstavu o tome šta ne biste smeli da jedete. Trener preporučuje da se držite manirnica sa leve strane i da rezultati neće izostati.

VIDEO: Sva pozitivna dejstva smeha

(Telegraf.rs/popsugar.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA