Jevremova obeležila Svetski dan deteta (FOTO)

Povodom Svetskog dana deteta Specijalna bolnica za ginekologiju Jevremova darovala besplatan program vantelesne oplodnje

  • 0

Edukativna tribina o vantelesnoj oplodnji "Za zdravije i brojnije potomstvo", uz podršku Specijalne bolnice sa porodilištem"Jevremova" iz Beograda, članice MediGroup privatnog zdravstvenog sistema i u organizaciji Udruženja žena "Naša Aska", održana je na "Svetski dan deteta", u petak 1. juna.

Tom prilikom, Specijalna bolnica za ginekologiju Jevremova, članica MediGroup privatnog zdravstvenog sistema darovala je besplatan program vantelesne oplodnje jednom paru, posetiocima tribine, sa svim neophodnim lekovima koji se koriste tokom ciklusa. Učesnica Tribine i direktorka Specijalne bolnice za ginekologiju sa porodilištem "Jevremova" iz Beograda, dr Danka Grudić, ovim povodom je izjavila:

Foto: Promo

- Upravo danas, povodom "Svetskog dana deteta" Specijalna bolnica za ginekologiju "Jevremova" poklonila je jednom paru, učesnicima današnje tribine, postupak vantelesne oplodnje sa lekovima koji se koriste tokom ciklusa. Na ovaj način, srećnom paru želimo da pružimo šansu da postanu roditelji, ali i da zajedno proslavimo "Svetski dan deteta". Specijalna ginekološka bolnica "Jevremova" sa porodilištem postoji 28 godina i podržava sve inicijative koje se odnose na podizanje svesti o značaju ove teme. Visoko smo specijalizovana zdravstvena ustanova u oblasti ginekologije, akušerstva i vantelesne oplodnje i ponosni smo što pod našim krovom rade, ne samo stručnjaci iz Srbije, već i međunarodno priznati konsultanti - izjavila je dr Danka Grudić, direktorka Specijalne bolnice za ginekologiju "Jevremova" sa porodilištem.

Foto: Promo

Pored dr Grudić, govornici na tribini bili su: Slavica Đukić Dejanović, ministarka bez portfelja, dr Aleksandar Stefanović, direktor klinike za ginekologiju i akušerstvo Kliničkog centra Srbije, dr Mima Fazlagić, ginekolog i članica Udruženja žena "Naša Aska", MD M.Sc Michalis Kiriakidis, reproduktivni ginekolog Klinike za asistiranu reprodukciju "Embryolab" iz Soluna, i brojnim posetiocima pružili sve relevantne informacije koje se tiču složenog procesa vantelesne oplodnje.

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA