≫ 

Evo koliko tačno vremena u teretani je potrebno da vam se vide trbušnjaci (VIDEO)

Ona ima telo o kom sve žene sanjaju, ali put do takve definicije nije bio ni malo lak, a ni brz

  • 4

Tokom perioda kada pokušavate da utegnete svoju figuru, bilo bi lepo da možete da primetite nekakve promene. Kada gledate fotografije sve to izgleda tako brzo i lako, a zapravo morate biti svesni toga da vam za promenu oblika tela treba puno vremena.

Da bi vam pomogla da to hvatite, fitnes trener i nutricionista Kasandra Olholm, je postavila na svoj Instagram profil fotografije koje su urađene sa pet godina razmaka. Prva fotografija je urađena kada je Kasandra počela da trenira, a druga kada su trbušnjaci postali vidljivi.

5 modnih pravila koja svaka žena mora da prekrši ovog leta (FOTO)

Iako se njena transformacija nije desila preko noći, njen post je dobio više od 12.500 lajkova, što je dvostruko više od lajkova koje ima njena prosečna, dnevna fotografija.

 
A post shared by Cass Olholm (@cassolholm) on

- Mnogo ljudi ne shvata koliko je potrebno za povećanje mišićne mase i oblikovanje mišića, nažalost oni sebi postavljaju nerealne ciljeve. - kaže Kasandra. Iako možete dobiti određenu abdominalnu definiciju za samo dve nedelje, Kasandri je trebalo mnogo vremena da dobije osnovnu snagu koju ima sada.

Pre fitnesa, Kasandra se bavila trčanjem. Nakon što je započela svoj prvi polumaraton, imala je novi cilj koji nije imao nikakve veze sa njenim izgledom.

- Samo sam htela da se osećam jako. - kaže Kasandra.

 
A post shared by Cass Olholm (@cassolholm) on

Njen prvi udarac na treningu snage ju je potresao: "Bila sam potpuno van zone komfora. Imala sam malo snage u gornjem delu tela, jedva sam mogla da se podignem na laktovima."

Pet godina kasnije, savladala je oba poteza:

 
A post shared by Cass Olholm (@cassolholm) on

Sada, Kasandra radi vežbe mišića četiri puta nedeljno, 45 minuta do sat vremena, radi gornji deo tela, radi propadanje, penje se uz konopac i još mnogo toga. Ona takođe jede više nego što je to radila kada se bavila trčanjem.

 
A post shared by Cass Olholm (@cassolholm) on

- Uvek sam gladna. Povećana mišićna masa zahteva više kalorija. - kaže Kasandra.

A kada je reč o njenim trbušnjacima?

- Nikada zapravo ne radim nikakve specifične vežbe za stomak. Moji trbušnjaci su rezultat kombinacije dosledno dobre ishrane i rutinskog treninga koji podrazumeva mnogo kretanja pod opterećenjem, što izaziva to da mi je centralni deo tela, uvek aktivan. - kaže Kasandra.

 
A post shared by Cass Olholm (@cassolholm) on

(Telegraf.rs / Izvor: womenshealthmag.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA