≫ 

Skida 3 kg za samo 3 dana: Stručnjaci se kunu da ovaj napitak otapa salo na stomaku bolje od bilo čega što ste probali

Osim za otapanje masnih naslaga, ovaj napitak je odličan i za ubrzavanje metabolizma

  • 3

Ovaj osvežavajući napitak se pravi jako lako, a navodno brzo otapa masnoće, posebno one na stomaku. Na portalu "Be Happy For Life" tvrde kako je moguće za tri dana izgubiti tri kilograma - pa vredi probati.

"Miris čistog bazena" je zapravo opasan po vaše zdravlje: Ono što se nalazi u njemu je stvarno odvratno

Osim za otapanje masnih naslaga, ovaj napitak je odličan i za ubrzavanje metabolizma.

Recept:

Uzmite vezicu do dve svežeg peršuna i usitnite ga u blenderu. Iscedite sok od jednog limuna u dodajte u peršun. Na kraju dodajte pola šoljice vode i dobro promešajte.

Za najbolje rezultate ovu mešavinu bi trebalo piti na prazan želudac tokom pet dana, svako jutro. Zatim bi trebalo da se napravi napravi pauza od deset dana pa da se ponovi postupak.

Inače, peršun je od davnina poznat po svojim lekovitim svojstvima i pomaže kod raznih tegoba, između ostalog pomaže kod nadutosti i postiče izbacivanje toksina iz tela.

Foto: Pixabay.com / Peršun je od davnina poznat po svojim lekovitim svojstvima

I "Sassy" voda je odlična za mršavljenje

Nutricionista Sintija Sas, autorka dijete za ravan stomak (Flat Belly Diet) tvrdi kako se ispijanjem "Sassy" vode gube centimetri u struku jer taj napitak pomaže kod nadutosti i zadržavanja suvišne tečnosti u telu.  Za napitak koji je sama kreirala i isprobala kaže da osvežava, revitalizuje, smanjuje nadutost i umiruje probavni trakt, podstiče probavu, a sadrži malo kalorija.

Nordijska dijeta je hit u svetu: Topi salo kao od šale, a nema nikakve opasnosti po zdravlje

Recept za "Sassy vodu":

Sastojci:

8 čaša vode (ukupno oko dva litra)

1 kašičica izrendanog đumbira

1 svež krastavac srednje veličine

1 limun srednje veličine

12 listića sveže nane

Foto: Pixabay.com / "Sassy" voda je odlična za mršavljenje i revitalizaciju organizma

Priprema:

Krastavac i limun iseckajte na tanke komadiće, pa stavite u vodu zajedno sa svim ostalim sastojcima. Pomešajte i ostavite u frižideru preko noći. Procedite, pa pijuckajte uz svaki obrok.

Nutricionistica napominje da je ova voda odlična za svaki početak dijete. Dobro ju je piti prvih nekoliko dana dijete, ali i kasnije. Važno je da tokom ispijanja ove vode izbegavate slatkiše i ostalu nezdravu hranu kao i masne i visoko kalorične obroke. Nije dobro piti gaziranu vodu. Treba jesti zdrave namirnice u malim obrocima - celovite žitarice, sveže voće i povrće, nemasne proteine (npr. pileća i ćureća prsa) i kretati se više nego inače.

U prvih četiri dana dijete, Sintija Sas, preporučuje da unosite 1200 kalorija, a kasnije se ta brojka povećava na 1600. Skoro svi sastojci "Sassy" vode su prirodni diuretici što će podstaći izbacivanje suvišne tečnosti iz tela, tako da imajte na umu da ćete češće morati u tolaet.

Foto: Pixabay.com / Svi sastojci ovih eliksira su prirodni diuretici što će podstaći izbacivanje suvišne tečnosti iz tela

VIDEO: Zbog specifične ishrane, ovaj sport vodi u SMRT

(Telegraf.rs / Izvor: 24sata.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA