≫ 

Sneki ubica celulita je najveći prijatelj ženske guze: Njenu "mesožderku" svi obožavaju, a nama je otkrila i kakvi su muškarci kad dođu na masažu (VIDEO)

U skidanju celulita joj nema premca, a nama je otkrila da ishrana ne utiče na celulit i šta treba raditi da se on posle tretmana više nikada ne vrati

  • 4

Snežana Rulić, poznatija kao Sneki ubica celulita, je omiljena žena među ženama, a bogami i među muškarcima. Njene magične oklagije mogu da vas istope skoro "očas posla", a nema tog tvrdokornog i upornog celulita kom ona ne može da stane na put.

Žene stavljaju grudnjak na 4 različita načina, a svaki od njih otkriva nešto jako važno o njoj

Mi smo otišli kod nje i ispitali je sve što nas zanima o metodi masiranja sa oklagijama, neka pitanja i odgovori će vas iznenaditi (možda čak i prijatno), a posle ove posete sigurno ćemo se tamo i vratiti, i to više puta, što i vama toplo preporučujemo.

Evo o čemu smo sve razgovarale:

  • Reci nam šta ti to tačno radiš sa celulitom?

- Pa tačno ga prvo razbijam, pa se onda on izbacuje iz tela. Celulit se u telu nakupi u grozdovima, pa se ti grozdovi razbijaju da bi mogli da napuste telo putem mokraće.

  • Kako si došla na ideju da upotrebiš oklagije za razbijanje celulita?

- Slučajno, tražila sam nešto novo. U stvari, ovo nije ništa novo, ovo je stara metoda, koja se najviše koristi u Španiji.

  • Ti si prva kod nas počela da se baviš ovom metodom masiranja sa oklagijama, a znam da druge devojke dolaze kod tebe na obuke za masiranje, pa kako te obuke izgledaju?

- Već sedam godina sam u ovom poslu i imam dobro ispečen zanat koji volim da delim sa drugima koje to zanima. Obuke i sama masaža nisu teški, ja im sve lepo objasnim, krećemo sa teorijskim delom posle kog prelazimo na praktičan deo. Malo ih više "maltretiram" da vežbaju, to je ono što je najbitnije. Rade dosta masaža dok su kod mene, ponekad i pet - šest masaža za redom, a kad odlučim da su spremne, one odlaze i odmah mogu da počnu da se bave ovim tipom masaža. Za to im ne treba nikakvo vežbanje kod kuće.

Snežana Rulić, Sneki ubica celulita / Telegraf.rs
  • Da li si neke od ovih oklagija osmislila sama ili su sve već postojale?

- Neke su moje, a neke su već postojale. Tri su moj, da tako kažem, dizajn, a ostale su koriste u Španiji. Spremam i nešto novo, naravno uvek gledam da se usavršavam, jer ovo je nešto što stvarno daje rezultate. Zato gledam kako što brže mogu da ženama skinem celulit, uvek imam ideje i smišljam nešto novo.

  • Za koliko može da se skine celulit, ako ga devojka nema puno?

- Ako ga nema puno 10 do 12 masaža je dovoljno, i to je sigurno, a to važi za srednje i "normalno" građene devojke. Ali, ako ga ima dosta onda mora da se uradi i od 30 do 40 masaža. Mora da se radi redovno, svaki dan, da bi se to lepo sredilo.

  • Šta treba raditi nakon tretmana da se celulit više ne vrati?

- Devojke koje skinu celulit moraju da se održavaju svakog meseca, svakog meseca po pet masaža i uvek će imati tip-top noge.

Oklagije koje se koriste u ovom tretmanu za skidanje celulita Foto: Telegraf
  • Na kom delu tela se najviše skuplja celulit, na kom delu devojke najviše traže da im se on skine.

- Najviše se skuplja sa strane, ono što zovu "jahaće pantalone" ili "krofnice". Znači najviše na zadnjem delu nogu i sa strane, tu se i najsporije razbija. Napred brzo odlazi, ali pozadi znatno sporije, za to treba više vremena.

  • Da li gojazni muškarci dolaze na tretmane?

- Ima ih i mogu da kažem da su redovniji od žena, ako imaju problem sa stomakom i butinama, onda dolaze svaki dan. Poštuju pravila, čak i ispijanje vode, ne beže od oklagije.

  • Pre nego što si počela da radiš masaže sa oklagijama, da li si radila i neke druge masaže?

- Jesam radila sam sve, i teraputske, sportske, relaks... Radila sam i anticelulit masaže, ali sa ručnom anticelulit masažom nisam imala toliko uspeha, nisam bila zadovoljna rezultatima, a uz to je i jako teška za rad, mislim fizički. Onda sam našla oklagije, koje imaju rezultate, a nisu teške za rad. Najviše volim da radim sa oklagijama, da sredim butine i noge, i da žene odavde izađu zadovoljne, jer ništa nije lepo kao zadovoljna žena.

Oklagijama se razbijaju grozdovi celulita, Snežana Rulić (desno) Foto: Telegraf
  • Koja oklagija je omiljena među ženama?

"Mesožderka" je omiljena oklagija svake žene, ne boli, najviše prija i najviše vole kad im radim stomak sa ovom oklagijom. Svaka oklagija radi isto, razbija celulit i oblikuje telo, s tim što svaka ubrzava neki poseban proces.

  • Kako si ti vežbala kada si otkrila ovu metodu, pre nego što si počela da je radiš na klijentima?

To je bilo jako zanimljivo, kad sam otkrila i napravila oklagije, pozvala sam tri žene koje stalno masiram i rekla sam im da sam otkrila nešto novo. Pitala sam ih da mi budu zamorčiči dok vežbam da vidim kako to radi. One su mi se prvo smejale kad su videle oklagije, ali već posle 15 dana je bilo, "Sneki ovo radi". U početku je bilo teško, u prva tri meseca je bilo i modrica, dok se ja nisam naučila, a danas stojim ispred toga jer stvarno deluje. Srećna sam što se širi po celom svetu jer je stvarno nešto što stvarno pomaže ženama.

  • Znam da je ovo jako popularan tretman i da "imaš puno žena", da li imaš slobodnog vremena za neki hobi, za odmor, kraće putovanje...

Ništa od toga, odmor nemam, kraće putovanje je kad odem preko da držim obuke. Hobi je trenutno da se napravi neka nova oklagija i na tome se radi.

"Mesožderka" je najpoznatija među oklagijama i ona svima prija Foto: Telegraf
  • Da li je ova metoda uklanjanja celulita bolna?

Iskreno, drugi i treći tretman jeste bolan, prvog dana nema bola i žene uživaju jer ne znaju šta ih sutra čeka. Podliva i modrica nema, a bol koji liči na onaj od upale mišića je dobar znak, jer znači da se proces skidanja celulita pokrenuo. Posle treće masaže, nema nikakvog bola i žene mogu čak i da spavaju tokom masiranja.

  • Da li postoje žene kojima nije preopručljivo da dolaze na masažu?

Da, postoje, to su najviše žene sa izraženim venama. Vene koje su izražene i upaljene nikako ne smeju da se masiraju. Isto tako, ako žene imaju neku alergiju na koži ne smeju da se masiraju, psorijazu i druge kožne bolsti takođe ne smeju. Uglavnom su to neki kožni problemi koji se generalno ne masiraju, a u prvom redu su izražene i upaljene vene.

  • Da li trudnice smeju da dolaze na ove masaže?

Trudnice smeju, ja imam preko 15 trudnica za ovih sedam godina rada. Triudnice se mogu slobodno masirati do sedmog meseca trudnoće, jako im prija. One ne dolze da bi sredile noge, već da im one ne bi oticale. Baš sad imam jednu trudnicu, masaža ne može da škodi tridnicama, samo može da im olakša.

Snežana Ručić, Sneki ubica celulita Foto: Telegraf
  • Da li postoji poseban režim ishrane u toku trajana masaža?

Što se tiče ishrane, može malo da se koriguje, ali celulit ne nastaje samo od ishrane. Celulit može da nastane od stresa, zbog genetike, svega ima, nećemo samo ishrani da pripišemo pojavu celulita. Kod mene, moje žene, mogu da jedu sve, ne trebaju im grickalice, to im jedino branim, ali ako hoće da pojedu palačinku, mogu da pojedu palačinku. Celulit se neće pogoršati sa tom palačinkom. Najbitnije je da piju vodu, jer se celulit nakon razbijanja izbacuje putem mokraće. Svaka žena mora da popije dva do tri litra vode, voda je mnogo važnija nego ishrana.

  • I za kraj, odakle taj nadimak Sneki ubica celulita?

Jedna devojka iz Amerike je došla da se masira, mi se znamo privatno, baš je bil krupna i rekla mi je da to niko ne može da joj sredi. Ja sam joj rekla da ja mogu da joj sredim liniju, a inače ona jako voli tetovaže. Rekla mi je da ako joj sredim liniju da će istetovirati "Sneki ubica celulita", liniju sam joj sredial ali se ona nije istetovirala. - kaže kroz osmeh Sneki.

Snežana Rulić (levo) sa svojim oklagijama / Telegraf.rs

(Telegraf.rs / D.V / d.vulovic@telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Margo

    12. avgust 2018 | 17:27

    Ja bih masažu ali ne mogu da dodjem na red!!!

  • DTM_FITNESS_KONCEPT

    12. avgust 2018 | 23:18

    🤔Bas strucan komentar...Ovako...celulit nastaje prvenstveno usled hormonalnog odnosa te povisenog nivoa estrogena u odnosu na testosteron nastalog raznim faktorima(stil zivota,genetika...) Ne ,ne mozete jesti sve u toku bilo kakve fizikalne terapije,nikakooo, vec morate jesti vise obroka u manjim kolicinama gde cete u toku dana balansirati unos U.H. u odnosu na Priteine.Ujutru konzumirajte U.H.a kako prolazi dan smanjivati u korist belancevina, te uzimati omega masne kiseline,minerale i vitamine za regulaciju metabolizma a nakon toga i regulaciju hormona. Hidratacija je naravno neophodna ,ali kod usporenih metabolickih procesa o kojima u ovom tekstu mema ni reci,organizam skuplja tecnost te pravimo veci problem nego korist. Ja Vas molim da na neki nacin,makar savetom da se ne bavi onim temama u kojima nije strucna, pomognete edukaciji onih koji dobijaju previse medijskog prostora.Hvala unapred

  • Душан Кокорин

    12. avgust 2018 | 18:21

    Па, да ли су жене само дупета?Доста са тим певаљкама!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA