≫ 

Prosta promena u ishrani je jasan pokazatelj da je muškarac ušao u krizu srednjih godina

Veganstvo postaje sve popularnije u svetu, a čini se da je nekako više zastupljeno kod muškaraca

  • 0

Verovali ili ne, izgleda da to što se muškarci odlučuju da budu vegani ima veze sa krizom srednjih godina čiji je jasan pokazatelj.

Oblik penisa otkriva kakav je muškarac u krevetu i koji zdravstveni problem možda ima

Istraživanje je pokazalo da je to znak krize srednjih godina kod muškaraca posle 40. ili 50. godine života. U ispitivanju je učestvovalo 3.000 muškaraca i otkriveno je da čak 47 odsto njih više brine za svoje zdravlje i u stanju su da se okrenu veganskoj ishrani, a žene imaju ovaj osećaj mnogo ranije.

Veganstvo je sve popularnije među muškarcima starijim od 40 godina. Foto: A. Nalbantjan

To što su stariji utiče i na njihovu odluku da se češće javljaju lekaru i zakazuju preglede i menjaju način ishrane, a 53 odsto njih smanjuje alkohol ili potpuno prestaje da ga konzumira. 6 odsto muškaraca se odlučilo da postanu više fit jer imaju mlađe partnere.

Ljudi obično počnu da se ozbiljno brinu za svoje zdravlje posle 30. godine života, ali muškarci više menjaju svoje životne navike posle 40. godine.

Žene se odlučuju za odlazak u teretanu ili unajmljuju lične trenere nakon određenog rođendana koji same sebi zacrtaju, a 67 odsto njih započinje poseban plan ishrane.

VIDEO: Strongmenova dijeta će vas preporoditi

(Telegraf.rs/metro.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA