Svako jutro pije svoj urin i kaže da joj je to pomoglo da skine 10 kilograma (VIDEO)

Ona je rešila da odustane od dijeta nakon što joj ništa nije pomagalo da smrša, ali tada je naišla na terapiju urinom i odlučila da je isproba

  • 1

Žena koja je izgubila devet i po kilograma kaže da svoj neverovatan gubitak težine duguje ispijanju sopstvenog urina. Lea Sampson (46) iz Kanade, kaže da je uspela da izgubi kilograme zahvaljujući tome što je pila sopstveni urin, kao i da ga koristi za čišćenje zuba, pranje kose i umivanje.

Ona svako jutro pije sopstveni urin i trlja ga na lice: Za njega kaže da je "eliksir mladosti" i da leči brojne probleme (VIDEO)

Lea, majka dvoje dece, je rešila da odustane od dijeta nakon što joj ništa nije pomagalo da smrša, ali tada je naišla na terapiju urinom i odlučila da je isproba. Pored terapije urinom, Lea je počela da jede zdraviju hranu i  izbegava konzervisane namirnice. Do sada je izgubila devet i po kilograma i nada se da će inspirisati druge da isprobaju terapiju urinom.

- U 40. godini sam izgubila puno funkcija u rukama, pa nisam mogla da perem kosu. Moj prijatelj mi je poslao Jutjub video u kom je jedena žena koristila urin. Shvatila sam da je to bio znak i da ako želim da se osećam dobro, morala sam da unesem sopstveni urin kao i kada sam bila fetus. - kaže Lea.

Iako ne postoje naučni dokazi koji podržavaju pogodnosti urina, Lea smatra da je to tajna njenog gubitka težine Foto: Profimedia

- To sam radila u kadi, urinirala sam u ruke i pila sam tu tečnost. Odmah sam primetila da sam unosila previše natrijuma i obećala sam sebi da ću odmah početi da uklanjam natrijum iz moje ishrane. - nastavlja Lea.

Iako ne postoje naučni dokazi koji bi podržali prijavljene pogodnosti urina, Lea smatra da je to tajna njenog drastičnog gubitka težine i obećava da će nastaviti.

- Još uvek pijem urin da bih se držala na težini koju imama sada i nastaviću to da radim do kraja života. - rekla je Lea.

Lea koristi urin i za pranje kose, zuba i za umivanje Foto: Profimedia

U poslednje vreme je više žena tvrdilo da urin ima brojne prednosti za zdravlje i lepotu, ali nema naučnih dokaza da postoji bilo kakvo pozitivno dejstvo urina na zdravlje čoveka.

- Ustajem rano ujutru, popijem oko pola doze jutarnje mokraće, a zatim ostatak pijem tokom dana, koristim za pranje zuba i umivanje. Svoj dnevni urin skupljam u teglama tokom dana, pa ga uveče koristim za tuširanje. Ne samo da ga koristim za zube, već i za kosu i čišćenje kože. Gubitak težine je drastično poboljšao kvalitet mog života i otvara mi nove prilike. - kaže Lea.

(Telegraf.rs / Izvor: ladbible.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Нортон

    23. septembar 2018 | 13:01

    Није споменула мужа вероватно је побегао главом без обзира.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA