Hale Beri pokazala trening za koji se kune da povećava seksualno uzbuđenje (VIDEO)

Imajte na umu da ove vežbe mogu poboljšati vaš seksualni život, a evo i kako se one rade u svetu glamura

  • 0

U slučaju da vam je potrebna dodatna motivacija za trening ove nedelje, Hale Beri, superheroj mnogih filmova, vam otkriva svoju tajnu. Tokom obuke za fizički zahtevnu ulogu u "John Wick 3: Parabellum", ona je morala da prione na mnogo intezivnije vežbanje. Glumica koja ima 52 godine je istakla da određene vrste vežbi nisu samo dobre za vaše telo i um, već i da mogu poboljšati seksualni pogon.

Evo zašto bi trebalo da držite sapun u svakoj sobi u svojoj kući

Tokom treninga koji je postavljen na Instagram-u, Hele Beri se može videti kako radi prilično intenzivno (i impresivno!) visoko podizanje kolena. U opisu snimka je pisala o prednostima kardio vežbi.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Halle Berry (@halleberry) on

- Za mene, kardio je suštinski deo mog treninga, i verujem da moj fitnes režim nije potpun bez njega! Kardio i zdravlje srca mogu ići ruku pod ruku. Druge pogodnosti su povećana cirkulacija što dovodi do bistrine uma, zdravija kože, kontrole šećera u krvi i povećane količine protoka kiseonika, tako da vaši mišići rade sve teže, osećate zamor i kratkoću daha, što utiče na sagorevanje kalorija, osim toga povećava i seksualno uzbuđenje kod žena. - napisala je Hale.

Prema jednom istraživanju, isti momenat koji osećate nakon odličnog treninga - zbog boljeg kardiovaskularnog zdravlja i krvotoka, definitivno igra ulogu u održavanju zdravog libida. Imajte na umu da kardio vežbe mogu poboljšati vaš seksualni život.

(Telegraf.rs / Izvor: prevention.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA