≫ 

Od svih veš mašina, ovo je jedina u kojoj oprani veš može da prenoći - a da se ne ubuđa

Iako živimo u 21. veku, sigurno u garderobi imate bar jedan komad veša koji i dalje perete na ruke, jer nije pogodan za pranje u veš mašini

  • 1

Pranje veša nikad ne predstavlja zadovoljstvo, pogotovo ako to radite noću. Veš koji preko noći ostaje u veš mašini se uvek izgužva, a može i da se ubuđa ili da dobije neprijatan miris ustajale vode. Osim toga, moderni materijali kakve danas nosimo, često zahtevaju pranje na niskim temperaturama, ali uobičajene veš mašine obično imaju samo izbor između opcija "hladno " i "pranje na 30°C".

Sigurno je da u garderobi imate bar jedan komad veša koji i dalje perete na ruke, jer nije pogodan za pranje u veš mašini, ili kupujete preskupe deterdžente za specijelne tkanine da biste kako - tako mogli da ga operete na programu "hladno ". Kada počnete malo detaljnije da razmišljate o svojoj rutini pranja veša, shvatate da vas sve češće "boli glava" kada planirate da i tu "mučnu aktivost obavite".

Umesto toga da pranje veša izbegavate i odlažete u nedogled, postoji odličan način da i ovoj dosadnoj aktivnosti doskočite:

Foto: Promo

Na svu sreću, Whirlpool je osmislio veš mašinu sa kojom ćete sve ove muke odmah zaboraviti. Nove Whirlpool veš mašine karakteriše jedinstveni sistem koji se prilagođava vašem dnevnom rasporedu, umesto da vi vaš raspored prilagođavate pranju veša. U ovim veš mašinama, veš ostaje svež i nekoliko sati nakon pranja. To znači da ne morate da brinete o tome šta će se desiti ako ne stignete da ga na vreme iznesete iz veš mašine.

Kako je to moguće?

Novi FreshCare+ sistem nežno "masira" veš, laganim pokretima, uz naizmenično ispuštanje pare koja cirkuliše unutar vlakana. Na taj način se održava svežina veša i sprečava se nastanak neprijatnih mirisa i do 6 sati nakon završetka pranja, a veš je i dalje ostao u mašini.

Kako prati delikatan veš koji nije za paranje u veš mašini?

Foto: Promo

Nove mašine koriste naprednu tehnologiju za čuvanje osetljivih tkanina. SoftMove sistem omogućava da bubanj izvrši niz specifičnih pokreta koji se prilagođavaju vrsti tkanine i tako daju besprekorne rezultate pranja, ali na niskim temperaturama.

6 TH SENSE tehnologija automatski procenjuje količinu veša u bubnju i optimizuje konstantno praćenje parametara pranja u skladu sa vrstom tkanine. Na ovaj način se osiguravaju odlični rezultati, a štedi se vreme, energija i voda.

Savršeno pranje na 15°C kao na 40°C

The Colour15°C ciklus pranja pomaže u očuvanju originalnih boja odeće, pa sada pranje na 15°C garantuje iste rezultate kao i pranje na 40°C. Zahvaljujući prilagođenom asimetričnom okretanju bubnja koji pomaže boljoj apsorpciji deterdženta, dobija se efikasnije pranje na niskim temperaturama.

Clean+ opcija prilagođava ciklus pranja prema nivou zaprljanosti. Zavisno od toga koliko je odeća zaprljana, ovaj ciklus sam bira programe između intenzivnog, dnevnog ili brzog pranja.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA