≫ 

Džejmi Oliver otkriva 2 stvari koje su mu pomogle da smrša više od 10 kilograma za jako kratko vreme, i bez gladovanja i napornih vežbi

Poznati kuvar uspeo je u tome da drastično promeni svoj izgled uz malo napora

  • 1

Džejmi Oliver (43), koji je izgradio svoju karijeru kao jedan od najpoznatijih kuvara na svetu, uspeo je da smrša bez napornih vežbi i izgladnjivanja i tako drastično promeni svoj izgled.

Džejmi Oliver ima svoj recept za ajvar - a naše bake bi ga ubile zbog ove 3 greške

On nam stalno servira savršena jela i recepte koji podrazumevaju viskokalorične sastojke. Nameće nam se pitanje: da li možemo da jedemo to što on kuva i da zadržimo liniju koju imamo?

Kako da jedemo ta ukusna jela, a opet da ostanemo vitki? Printskrin: YouTube/Jamie Oliver

Prema rečima Džejmija, koji je otac četvoro dece, mršavljenje ne mora da podrazumeva lišavanje sebe hrane jer zapravo više hrane može da doprinese gubljenju neželjene masti.

Džejmi je pored savršenog recepta za ručak rešio da nam otkrije i savršeni recept za mršavljenje.

- Izgubio sam 12 kilograma veoma brzo i nisam to utradio tako što nisam jeo. Jeo sam dosta, čak i više nego što sam navikao. Smanjio sam meso, povećao unos povrća, više sam spavao i kretao se, rekao je Džejmi.

Objasnio je da dobra ishrana nije i komplikovana, već je ključ u tome da jedete hranu koja je bogata vitaminiam i mineralima, a naročito je važna riba i povrće. Naglasio je da ne postoji magičan sastojak koji će nas očas posla istopiti i dati nam savršenu liniju.

Uspeo je da promeni svoj izgled i sada je i srećniji i zdraviji. Printskrin: Youtube/Color Press Group

Preporučio je da jedemo šarenu dugu zdravih namirnica pre nego da se bavimo magičnim sastojcima za mršavljenje.

- Možete apsolutno da pojedete taj biskvit za kojim žudite. Šećer i med su nešto što volimo, ali je problem sa šećerom u tome što ako odemo predaleko trebamo da znamo kada da stanemo, dodao je.

(Telegraf.rs/dailystar.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA