≫ 

Prokletstvo serije Beverli Hils 90210: Smrtonosne bolesti, nesreće i slom živaca su samo deo onoga što su glavni glumci preživeli nakon snimanja

Javnost je veoma potresla vest o smrti jednog od glavnih glumaca popularne serije

  • 4

Luk Peri preminuo je od posledica moždanog udara, a svi ga pamte po ulozi u svetski popularnoj seriji “Beverli Hils 90210”.

Međutim, nije samo njega pratila zla kob. Ekipa popularne serije kao da je ukleta. Veliki broj glumaca koji su učestvovali u radu na ovom projektu oboleli su od teških bolesti, doživeli slom živaca i brojne nesreće.

Glumica je prošla kroz pravi pakao ne bi li ozdravila. Printskrin: Instagram/theshando

Šenon Doerti u martu 2015. godine objavila je da joj je dijagnostikovan rak dojke koji se proširio na limfne čvorove. U februaru 2016. je saopštila da je na antiestrogen terapiji kako bi se smanjio tumor. U maju 2016. godine izvršena joj je mastektomija jedne dojke, a operacija je otkrila da su se ćelije tumora proširile i na limfne čvorove. Zato se podvrgla hemoterapiji i radioterapiji, a u aprilu 2017. obradovala je sve informacijom da je njen rak sada u reemisiji.

Dženi Gart je 2002. godine dijagnostikovano curenje srčanog zaliska, stanje koje zahteva da se prati do kraja života. Tek 2009. godine to je saopštila javnosti.

Prerana smrt glumca potresla je mnoge njegove kolege. Foto: Guliver/Andrew Toth/Getty Images for New York Comic Con

Luk Peri postao je promoter testiranja na kolorektalni rak nakon što se podvrgao kolonoskopiji 2015. godine i tako otkrio da ima kancerogene ćelije. Peri je doživeo snažan moždani udar i preminuo u porodičnom domu u Los Anđelesu pre par dana. Šlog je dobio 27. februara, ali je 4. marta podlegao bolesti.

Gabriela Karteris, majka dvoje dece, otkrila je 2008. godine da se na snimanju filma u Vankuveru 2006. godine toliko povredila da joj je deo lica bio paralisan i nije mogla da govori kako treba skoro 6 meseci.

Džejson Priestli je bio veliki zavisnik od adrenalina. Sa 33 godina doživeo je ozbiljnu nesreću i po prvi put postao svestan da nije besmrtan i počeo je da razmišlja o tome da mora da se pazi. Godinu i po dana kasnije prestao je sa trkama jer je ozbiljno shvatio poruku da sa vožnjom trka automobila treba odustati dok još možete da hodate.

Glumica ima problema sa mentalnim zdravljem zbog velike iscrpljenosti. Foto: Profimedia/Corbis

Tori Speling imala je situaciju da je intervenisala policija zbog problema koje ona ima sa mentalnim zdravljem. Tom prilikom shvatila je da mora da se posveti više svom zdravlju i da pazi na sebe. Briga o petoro dece na krajuje dovela do njenog nervnog sloma.

VIDEO: Da li je Resavska ulica ukleta?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Cica S

    5. mart 2019 | 17:46

    Gledala sa sa odusevljenjem seriju, sa puno dragih likova .Bila su to neka lepa vremena. Zao mi je sto se tako izdesavalo sa nasim junacima iz serije

  • Mimi

    5. mart 2019 | 19:12

    Izazivali su komplekse tinejdzerima.. Promovisali.pogresne vrednosti.. Ne zivi se tamo tako.. Brenda je polukineskinja... Nije od Boga Zasluzili su

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA