Sajam turizma u agenciji TRAVELLAND i dalje traje!

Bez obzira što je nedavno završen, u agenciji Travelland sajam kao da i dalje traje! Potrebno je zaista požuritii i iskoristiti sve povoljnosti koje se nude, pošto će najveći popusti trajati samo do kraja marta.

  • 0

Bez obzira što je nedavno završen, u agenciji Travelland sajam kao da i dalje traje. U ponudi su letovanja, zimovanja, putovanja po evropskim i svetskim metropolama, boravak u spa centrima, avio karte za ceo svet ili rent-a-car usluge . Mnogobrojne povoljnosti i akcije su i dalje aktuelne, pa turisti imaju priliku da uživaju na svojoj odabranoj destinaciji uz popuste i do preko 30%.

Redovni gosti agencije Travelland već znaju za najbolju ponudu apartmanskog i hotelskog smeštaja na obalama Halkidikia, Jonskog mora, Tasosu, Skiatosu, ostvru Samotraki, ostrvu Evia, Aleksandropolisu, Krfu, Lefkadi, Solunskoj i Olimpijskoj regiji. Međutim, agencija Travelland se uvek potrudi da obogati svoju ponudu i predloži svojim gostima nešto drugačije, pa su tako novost u agenciji Travelland AVIO ARANŽMANI ZA LETO u Grčkoj na ostrvima Skiatos, Krit, Kos a posebno na ostrvu KRF ali i u Italiji, tačnije na SICILIJI. Turisti imaju jedinstvenu priliku da uživaju u mestima Letojani, Taormina Mare ili Gardini Naxos. Kada već govorimo o destinacijama kao što su KRF i SICILIJA, ne možemo da ne spomenemo i popuste koji traju do 20.03.2015.

Kada govorimo o Grčkoj, najtraženiji su uvek hoteli za veće porodice a samo u Travellandu u ponudi su hoteli koji produžavaju akciju do 20.03.2015. i nude smeštaj za čak TROJE DECE GRATIS. Posebno se izdvaja Grecotel Astir EgnatiaHotel 5* . On upravo nudi gratis smeštaj za troje dece i to u SUPERIOR SOBI SA POGLEDOM NA MORE.

Foto: Promo Travelland Foto: Promo Travelland

Međutim, tu su i Alexandra Beach Spa Resort 4* Potos, Olimpian Bay Hotel 4*Leptokaria. Ovaj hotel ujedno nudi i popust do 16%. Takođe, želimo da izdvojimo i Atrium Hotel 3* Pefkohori koji će goste agencije Travelland dočekati uz popust do 21% ali će takođe ugostiti i DVOJE DECE GRATIS u standardnoj sobi. Osim već dobro poznatih hotela izdvojili bismo i prelep hotel na ostrvu Evia – Grand Bleu Hotel 3* koji takođe pruža gratis smeštaj za dvoje dece do 12 godina. Takođe, ne smemo zaboraviti ni Akrathos Beach Hotel 3* Uranopolis koji nudi varijantu smeštaja za DVOJE DECE GRATIS uz uslugu All Inclusive.

Od ostalih hotela izdvajamo hotele na Halkidikiu. Neverovatne popuste nude i hoteli Porto Carras Resorta posebno Porto Carras Sithonia Thalasso Hotel & Spa 5* uz popust do 37%. Popust do čak 36% odobrava i Pelli Hotel 3* Pefkohori. Izuzetan hotel Ikos Olivia Hotel 5* na prelepoj plaži Gerakini odobrava popust do 26% i to samo u martu. Tu je još i Elinotel Apolamare Hotel 5* koji odobrava popust do 31%, ali moramo spomenuti i jako popularni hotel na Tasosu Ilio Mare Beach Hotel 5* koji nudi boravak za svoje goste uz popust do 21%. Najveći popusti će važiti samo u toku marta, zato požurite kako bi iskoristili najviše. Budite prvi!

Foto: Promo Travelland Foto: Promo Travelland

Redovni gosti agencije Travelland godinama koriste najbolju ponudu apartmana na Halkidikiju, a posebno u Pefkohoriu, koji je omiljen među korisnicima apartmanskog smeštaja. Naravno, u ponudi su i ostala mesta popularnog poluostrva Halkidiki: Hanioti, Kalitea, Dionisos Beach, Nea Roda, Jerisos, a sada već i omiljen Metamorfozis. Pored standardne ponude za najam apartmana, u odabiru može biti zanimljiva i specijalna ponuda paket aranžmana – SPECIJALNA SUPER AKCIJA, a tu si neverovatne cene za predsezonu od samo 45 € po osobi. Popusti do 20% za uplate najma apartmana, čekaju sve zainteresovane najkasnije do 16.03.2015., naravno ukoliko do tada ostane slobodnih kapaciteta.

U ponudi turističke agencije Travelland su, kao i uvek, aranžmani za putovanje po evropskim i svetskim metropolama kao što su Rim, Istanbul, Lisabon, Pariz i mnoge druge. HIT PUTOVANJA u romantičnu Veneciju po ceni već od 69 evra ili Prag po ceni od 95 evra možete posetiti već u periodu Uskrsa ili za Prvi maj. Uz ovako niske cene, možete obići i neke druge metropole Evrope, kao što su raskošni Istanbul, predivni Beč, ili impresivni Pariz .

Foto: Wikipedia/Imehling Foto: Wikipedia/Imehling

Potrebno je zaista požuritii i iskoristiti sve povoljnosti koje se nude, pošto će najveći popusti trajati samo do kraja marta. Čekamo Vas u prijatnom ambijentu naše agencije kako bismo Vam izašli u susret na najbolji mogući način. Pored dolaska u poslovne prostorije, koje se nalaze u Dobračinoj 43 u Beogradu, sve informacije ili rezerervaciju možete dobiti i telefonskim putem. Odaberite svoju destinaciju na internet prezentaciji turističke agencije Travelland i iskoristite pravu priliku za popust. Definitivno, leto vas čeka na najpovoljniji mogući način.

Dobrodošli!

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA