Spremate se za leto? Ovih 5 sastojaka će Vam pomoći da zablistate i istaknete svoje najbolje ja!

Svi mi koji smo ikada pokušali da smršamo znamo da ne postoji magična pilula uz pomoć koje ćemo preko noći izgubiti obime i kilograme...

  • 3

Početak proleća je obično vreme kada stanemo pred ogledalo, konačno pogledamo istini u oči i, ako smo hrabri, priznamo sebi: "ovde stvarno imam viška", "ne mogu ništa da obučem", "ova haljina mi stoji grozno", "osećam se tako naduveno i teško", "kada bih mogla da skinem samo par kilograma"...

Svi mi koji smo ikada pokušali da smršamo znamo da ne postoji magična pilula uz pomoć koje ćemo preko noći izgubiti obime i kilograme... Međutim, ukoliko iskombinujemo prave sastojke, rezultati neće izostati. Upoznajte 5 supstanci koje zajedno odgovaraju na sve izazove koje Vas očekuju na putu ka idealnoj figuri. Pa da krenemo...

Potreban nam je SNAŽAN ANTIOKSIDANT koji zaustavlja taloženje masti na ćelijskom nivou

Savremena istraživanja ukazuju da je oksidativni stres jedan od glavnih uzroka gojaznosti danas. Kada smo pod stresom, loše se hranimo i živimo u nezdravom okruženju, slobodni radikali oštećuju naše ćelije, doprinose stvaranju i taloženju masti i čine da se kilogrami "lepe"iako ništa ne jedemo. Superoksid-dismutaza (SOD) predstavlja najmoćniji prirodni antioksidans. Nazvan "enzim života", zbog svog snažnog antioksidantnog dejstva, SOD predstavlja prvu liniju odbrane tela od najštetnijih slobodnih radikala koji utiču na pojavu gojaznosti. Samo jedan molekul SOD neutrališe milione molekula ovih štetnih supstanci i višestruko je moćniji čak i od koenzima Q10, vitamina E i vitamina A.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Obavezno moramo uvrstiti i PROBIOTSKU KVASNICU koja eliminiše toksine

Povezanost sastava crevne flore i viška kilograma potvrđena je odavno. Povećana količina štetnih bakterija u crevima razlaže masne kiseline na produkte koji direktno stimulišu centar za glad, dovode do uvećanog unosa kalorija i njihove skladištenje u masnom tkivu.

Zato je značajan Saccharomyces boullardi, jedinstvena probiotska kvasnica koja vraća balans crevne mikroflore i poboljšava varenje. Studije su pokazale da, u kombinaciji sa superoksid-dismutazom, Bulardi suzbija glad, smanjuje telesnu težinu i eliminiše toksine iz organizma.  Na taj način poboljšava i varenje i smanjuje formiranje neželjenih i kancerogenih supstanci u crevima.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Ništa bez PRIRODNIH SAGOREVAČA MASTI- kapsaicina i piperina

Kapsaicin klinički dokazano da pomaže u procesu mršavljenja tako što ubrzava metabolizam i podiže temperaturu tela. Usled toga organizam pojačava sagorevanje masnih naslaga i pretvara nataložene masti u energiju. Sve ovo dovodi do intenzivnijeg i bržeg gubitka kilograma. Još jedan snažan sagorevač masti je piperin koji se nalazi u crnom biberu. On poboljšava varenje i doprinosi bržem sagorevanju masti. Ova dva moćna prirodna sastojka istovremeno smanjuju napade gladi čak i kad unosimo manje kalorija.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Dodajte tome i FLAVONOIDE iz ekstrakta koprive za izbacivanje viška vode i eliminaciju celulita

Suvi ekstrakt lista koprive pojačava izbacivanje viška vode koja se nalazi zarobljena u masnim naslagama i celulitu. Na ovaj način se omogućava i ubrzava lipoliza, proces razgradnje masnih naslaga i ubrzava eliminacija toksina iz organizma. Detoksikacijom se gubi potkožno masno tkivo, eliminiše celulit i postiže bolji i mlađi izgled kože. Dodatno, ekstrakt koprive stimuliše rad jetre čime je čišćenje organizma još intenzivnije.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Ne zaboravite i CINK- čuva zdravlje tokom mršavljenja i prolepšava Vas iznutra

Cink je poznat kao "mineral lepote". Zna se da su se egipatske princeze kupale u mleku koje predstavlja bogat izvor cinka! Cink ima snažan antioksidativni efekat, pa čini kožu lepšom, mlađom i zdravijom. Dijetetičari obavezno uključuju cink u dijete zbog njegovog efekta na pravilnu iskoristljivost masti i proteina u organizmu, i naročito za stumulaciju imuniteta koji pri mršavljenju može biti jako ugrožen, ...I možemo da krenemo!

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Višak kilograma nije samo estetski problem, on je takođe i stvar zdravlja. Zbog toga se sprovodi sve više istraživanja koja pokušavaju da dođu do formule koja će dovesti do smanjenja telesne težine, očuvati optimalnu građu tela i unaprediti ukupno zdravlje.

Činjenica je da ne postoji jedna magična supstanca koja će odgovoriti na sve zahteve, a gde možete pronaći svih 5 magičnih sastojaka, saznajte na ovom linku!

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ranka

    12. maj 2017 | 09:46

    Dali nam možete napisati taj recept kako da pronadjemo i koristimo unapred hvala.

  • Viljuska se drzi u lijevu ruku

    12. maj 2017 | 15:26

    Moreee motiku u ruke!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA