≫ 

Da li ste imali „zimske“ probleme sa svojim dizelašem? Više ih nećete imati

Tokom zimskog perioda godine vozači se češće suočavaju sa problemima tokom vožnje, kao što su sneg, poledica i smanjena vidljivost, kako zbog padavina, tako i zbog magle samo su neki od njih

  • 19
automobil, zima, sneg, auto Pixabay.com

Kako biste maksimalno olakšali sebi vožnju u zimskim uslovima neophodno je da poslušate savete stručnjaka. Na prvom mestu je svakako obavezna upotreba zimske opreme, kao i prilagođavanje brzine uslovima na putu. Pored toga, veoma je važno da na adekvatan način pripremite svoj automobil za zimu, što podrazumeva pre svega, pravovremenu kontrolu tehničke ispravnosti vozila. Ono što će vam svakako olakšati vožnju, ali i samo pokretanje automobila, po veoma hladnom vremenu je gorivo sa poboljšanim niskotemperaturnim karakteristikama.

Klizav kolovoz, auto, automobil, sneg, led, gume, klizavo, klizav put, zavejan put Foto: Profimedia/Alamy

Na NIS Petrol i GAZPROM benzinskim stanicama možete pronaći G-Drive Diesel koji je  obogaćen kompleksom aditiva poslednje generacije. Pomenuti aditivi doprinose optimalnom radu motora i na temperaturama do minus 30 stepeni, omogućuju efikasnije sagorevanje goriva, pouzdan „zimski“ start, veću snagu i stabilniji rad motora.

Posetite neku od NIS Petrol ili GAZPROM benzinskih stanica i sipajte G-Drive Diesel, koji će olakšati rad i obezbediti bolju funkcionalnost vašeg četvorotočkaša, a vama omogućiti bezbrižnu vožnju i u nepovoljnim zimskim uslovima.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boza

    18. januar 2020 | 11:20

    Nikad u zivotu G-drive nisam sipao. Zima leto ja sipam Euro Dizel i nikad problema imao nisam. Nije to do goriva, vec je do odrzavanja automobila. Jedino sto je kod dizela vazno za dobar "zimski start" jeste to da imate dobar akumulator i grejace i nikad problem necete imati.

  • Gm

    18. januar 2020 | 12:58

    Ne, zato sto zime nije ni bilo.

  • Pitanje

    18. januar 2020 | 13:12

    Ljudi ne odrzavaju automobile, a posle im krivi majstori i gorivo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA