≫ 

Kako da se rešite dotrajalog automobila: 3 načina da zaradite od svog starog četvorotočkaša

Čak i za najstariji auto u lošem stanju možete dobiti određenu svotu novca

  • 2
Yugo Jugo

Printscreen: YouTube/Doug DeMuro

Ukoliko imate stari automobil koji više ne želite da vozite, verovatno se pitate šta biste mogli da uradite sa njim. Postoji nekoliko načina da za njega dobijete novac i da vam on ostane u lepom sećanju.

Ako hoćete da se rešite starog automobila, na raspolaganju su vam najmanje tri načina za to, piše Did you know cars.

1) Prodajte ga

 

Prvo što treba da pokušate je da nađete privatno lice koje bi kupilo vaš automobil. Možda će vam trebati malo vremena da ga nađete, ali ćete na taj način dobiti najviše novca za vaše vozilo.

Očistite svoj automobil, obavite sitne popravke i fotografišite ga tako da izgleda što očuvanije, a onda dajte oglas na odgovarajućem sajtu i sigurno će vam se neko javiti.

2) Prodajte auto preprodavcu

 

Ako ne želite da nedeljama ili mesecima tražite kupca, uvek možete prodati automobil preprodavcu. Ovaj metod je naročito pogodan kada kupujete novi auto. Preprodavcu ponudite svoj automobil u zamenu za nižu cenu novog i tako ćete jeftinije proći prilikom kupovine.

3) Odvezite ga na otpad

 

Poslednja opcija koja vam ostaje ukoliko ne upale prve dve jeste da istražite na koji otpad biste mogli da odvezete svoj stari automobil i koliko novca biste mogli da uzmete za njega. Tamo su voljni da plate za stare automobile ukoliko oni imaju očuvane delove koji mogu da se iskoriste, što znači da se njegova cena ne određuje na osnovu očuvanosti, nego prema vrednosti njegovih delova koji se mogu iskoristiti.

(Telegraf.rs/V.T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ja sam

    29. februar 2020 | 11:13

    Waooooo vrh saveti, nikad se ovoga ne bih setio. HVALA VAM.

  • Pista

    29. februar 2020 | 10:12

    I sta ste to vi predlozili a da mi vec nismo to znali ?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA