≫ 

"To i moja baba može da popravi!" I zaista, može!

Ako vam danas neki savremeniji auto stane na putu, pitanje je da li ćete sami moći da ga popravite. Ipak, postoje neke stvari koje možete...

  • 7
starica, baka, baba, vožnja, automobil, auto, kola, vozac, bmw Foto: Pixabay

Danas često možemo da čujemo da su savremeni automobili, ma koliko bezbedni i udobni bili, prenatrpani elektronskim sistemima i (namerno) "zakomplikovani", pa za razliku od pre samo dvadesetak godina, vozač manje-više uopšte nije u stanju sam ništa da popravi.

I dok je za neke kultne autombile, kao što su npr. Golf "dvojka" ili Renault 4, važilo ono "To i moja baba može da popravi...", ako vam danas neki savremeniji auto stane na putu, pitanje je da li ćete sami moći da ga popravite.

Međutim, uvek postoje oni "kvarovi" zbog kojih nije potrebno zvati niko upomoć, a ovo je jedan od njih. U slučaju manjih ulubljenja limarije, nema potrebe da idete kod limara, već možete da se poslužite jednim praktičnim trikom, pomoću koga to zaista "Moja baba može da popravi...". A kako se taj trik izvodi, pogledajte u videu:

Video: Baka kolima probila zid javne garaže, auto pao na krov sa sprata a ona je nemoćno sedela na ulici

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 534

    3. avgust 2020 | 17:51

    Kada ti noviji auto stane na putu, jedino što možeš je da pozoveš šlep službu,postaviš trougao iza vozila, obučeš fluorescentni prsluk i vidiš od koga možeš da uzajmiš pare za popravku.

  • Tadmat

    3. avgust 2020 | 18:41

    Ako mi danas neki savremeniji auto stane na putu, zbog ovog ulubljenja nece sigurno.

  • Erak

    3. avgust 2020 | 18:18

    Realno, lim će se nakon ovoga brzo vratiti u prethodno stanje. Zanimljivo ovako za YouTube i ništa više.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA