≫ 

Porsche ima prilično zanimljivu teoriju o manuelnim menjačima - i to je razlog njegovog uspeha

Kompanija očigledno zna šta radi, i to jako dobro

  • 0

Kada su u pitanju sportski automobili, malo brendova je uspešno kao i Porsche.

Ali postoji jedno polje u kom je Porsche nenadmašiv, a to je poštovanje i kredibilitet koji ima od auto fanova i entuzijasta.

Deo ovoga ima veze sa odlukam akoje je kompanija donosila, kao što je zadržavanje ručnog menjača i sprečavanje turbopunjača da joj uništi modele sa najboljim performansama.

A nedavno smo naučili da deo toga ima veze sa šefom Porschea, Andreasom Preuningerom i njegovim stavom o modernim automobilima.

Porsche 918 Spyder Foto: porsche.com

On je nedavno spomenuo kako treba veći broj emotivnih automobila.

- Mislim da imamo prednost na tržištu jer su mnogu u potpunosti ukinuli ručne menjače. To je greška! Auto nije samo sredstvo koje vas prebacuje sa tačke A do tačke B. To j enešto što radite sami. To j enešto ćšto radite iz zadovoljstva i u ovom slučaju to je zdrav auto, to je kao lek jer se svi keze dok voze i to je zdravo, izjavio je.

Andreas je dodao i da kompanija želi da GT modeli budu što duže prisutni jer donose radost vožnje - zabog vožnje kao takve.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Teme

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA