≫ 

Ovo je SUV kabriolet koji BMW odbija da napravi

BMW jeste razmišljao o tome da napravi SUV kabriolet kako bi Range Rover Evoque kabriolet dobio konkurenciju, ali po svemu sudeći - to se neće desiti

  • 0
BMW Logo Foto: PIxabay.com

Ma koliko ovo izgledalo čudno, zaista je postoja trenutak kada je BMW razmišljao da napravi SUV kabriolet baziran na modleima X2 ili X4.

Ali sudeći po rečima direktora prodaje i planiranja u SAD, Ralfa Mahera, pravljenje SUV kabrioleta nije lak posao jer je tržište za njega veoma malo.

A tu su i potencijalni bezbednosni problemi koji su sprečili davanje zelenog svetla ovom projektu.

- Pored toga što je broj kupaca za ovakav model veoma mali, tu su i brojni bezbednosni problemi koji sprečavaju ulaganje u ovakav projekat. Imate uzvišenu vozačku poziciju, a onda uklonite krov - gubite nešto zaštite u percepciji mušterije. Mislim da je ovo veoma mali segment koji će ostati mali, izjavio je.

A slika koju gledate je render koji je dizjanirao X-Tomi Design, i u pitanju je vizija BMW X6 M modela u kabrio varijanti, i svakako izgleda impresivno.

Video: Džipijada u selu Bare održana pod sloganom „Izvedite zver u šetnju“

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA