≫ 

Novi render zamišlja kako bi Golf 8 mogao da izgleda u osnovnom paketu opreme

Nadamo se da to neće biti slučaj

  • 14
Volkswagen Golf 8 Foto: Volkswagen

Volkswagen ima dugu istoriju sa branicima. Golf 3 je bio prvi masovno proizvođen model koji je imao prednji branik koji je pratio celokupan dizajn.

To je bilo pre nekoliko decenija, ali nemački proizvođač automobila je neko vreme i dalje nudio neofarbane delove za kola.

I dalje možete da naiđete na Golf 6 modele sa crnim kvakama i retrovizorima koji pripadaju osnovnom Trendline paketu opreme.

Doduše, to nije bio slučaj sa branicima jer to više ne radi ni Dacija.

Golf, X-Tomy Design Foto: X-Tomy Design

Kada napravite neku štetu na kolima i stignu vam rezervni delovi, oni su neofarbani i nije neobično da predstavništvo traži dodatni novac za njihovo farbanje.

Samim tim, ovaj render koji je napravio X-Tomi Design je prilično interesantno viđenje koje prikazuje kako bi Golf 8 u najnižem paketu opreme mogao da izgleda.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Realna

    7. novembar 2019 | 15:56

    Cena golfa i jeste oko 12 do 16 hiljada evra s obzirom da nikad nije pružao ništa specijalno, niko ga u svetu nije cenio osim sirotinje poput nas i okoline...

  • samo vas posmatram

    7. novembar 2019 | 15:44

    Nikad ni jedna serija nece dostici cifru porodatih dvojki

  • Boske100

    7. novembar 2019 | 19:14

    Ko hoće nega izvoli, Peugeot, Citroen, Renault itd., a zna se da je Golf prvi u svojoj klasi. Pa ne zove se Golf klasa bezveze.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA