Novi Audi Q2 iznenadiće mnoge: Sistemi za zabavu sa dva ekrana su samo deo novina

SQ2 verzija bi takođe mogla da se pojavi, dok bi hibridna varijanta takođe mogla da bude predstavljena kasnije

  • 0
Audi Foto: Pixabay.com

Nemačka kompanija Audi predstavila je svoj najmanji SUV Q2, u svojoj već dobro poznatoj gami, a prototip je prvi put viđen na testiranju.

Iako se čini da lagana maskirna maska modela otkriva da će promene dizajna biti suptilne, možemo videti redizajnirane branike sa prednje i zadnje strane i novi dizajn prednje svetlosne grupe, pri čemu će LED svetla verovatno biti standardna.

Očekujte i osveženu paletu boja i nove dizajne aluminijumski felni. Još nije jasno koliko kolike će biti promene u unutrašnjosti. Audi je svoje vrhunske modele prebacio u novi dizajn enterijera fokusiran oko klimatskih sistema i sistema za zabavu sa dva ekrana.

Novi Q2 će, kao i njegov "rođak" audi A4, verovatno imati multimedijali ekran na vrhu središnje konzole, ali će ekran biti širi, i najnovije grafičke i softverske karakteristike.

Tu je i ažurirani ekran digitalnog instrumenta Virtual Cockpit.

Audi će gotovo sigurno u Q2 uvesti 48V hibridne motore namenjene poboljšanju efikasnosti. Kao i kod drugih modela kompanije iz Ingolštata, očekujte da će ovi agregati biti dostupni samo u snažnijim verzijama.

SQ2 verzija bi takođe mogla da se pojavi, dok bi hibridna varijanta takođe mogla da bude predstavljena kasnije.

Očekujte da će novi Q2 biti zvanično predstavljen u drugoj polovini 2020. godine i da će biti u prodaji krajem godine ili početkom 2021. godine.

(D.D.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA