≫ 

Prekoračio brzinu pa uništio saobraćajnu kameru, sad ga umesto jedne čekaju tri kazne

To je učinio nakon što je prethodno premašio ograničenje brzine, i to za samo nekoliko kilometara

  • 2
Saobraćajna kamera Ilustracija / Printscreen: YouTube/Denver Police

Jedan 20-godišnji vozač Minija ukrao je, nedaleko od nemačkog gradića Fajhingen an der Enca, mobilnu kameru za nadzor saobraćaja i bacio je u jezero. To je učinio nakon što je prethodno premašio ograničenje brzine, i to za samo nekoliko kilometara.

Iako bi za taj prekršaj dobio samo minimalnu kaznu, on je odlučio da se vrati na mesto na kome je bila postavljena kamera, agresivno je preko nje prešao vozilom, da bi je zatim uzeo i bacio u jezero.

Na kraju, najverovatnije zbog griže savesti, sam otišao da se prijavi policiji. Mladi vozač će sada, umesto minimalne kazne, osim prekoračenja brzine, dobiti prijave zbog krađe i zbog opasne vožnje.

Šteta pričinjena uništavanjem kamere iznosi 15.000 evra, a vozač je ostao bez dozvole i čeka suđenje.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marko

    20. januar 2020 | 13:30

    Au bre sto su ovo NEMCI strogi .Sram ih bilo .Nego kume dodji ti kod nas vozo koliko hoces brzo izlomi sve idi kuci daj Mackama lek i onda jos izvredjaj do mile volje Policoju VLAST i onda Si PRIMLJEN U STRANKU SLOBODNIH GRADJANA .TO JE BRALE SRBIJA .BATALI NEMACKU .OVDE BI BIO IKONA BAHATOSTI I SLOBODE .UA NEMCI .

  • SRBIN LEVČANIN

    20. januar 2020 | 13:20

    KAMERE SAMO JEDAN MOMENAT VATAJU BRZINE KOJI JE NESTVARAN JER NIJEDNO MERENJE NIJE TACNO. MERENJE JE SAMO U JEDNOJ SEKUNDI SVE JE POSLE TOGA LINEARNO SNIZAVANJE KOJE NE PRATI VOZILO NEGO PROGRAM UREDJAJA

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA