≫ 

Košta više od dva miliona dolara, a da ima bazen i teren za golf bio bi pravi hotel sa 5 zvezdica

Autobus Newell Coach p50, dugačak 13,7 metara, pun je opreme koja će se maksimalno "potruditi" da svaki trenutak proveden u njemu putnicima bude sve samo ne neudoban

  • 23
Luksuzni autobus

Foto: newellcoach.com

Luksuzni kamper autobus, proizvod saradnje kompanija Newell i Porsche, upravo je prodat u Oklahomi za više od dva miliona dolara. Toliku cenu opravdava činjenica da svaki cenitimetar ovog jedinstvenog vozila bukvalno "puca" od luksuza.

Autobus zvaničnog imena Newell Coach p50 dugačak je 13,7 metara i pun opreme koja će se maksimalno "potruditi" da svaki trenutak proveden u njemu putnicima bude sve samo ne neudoban.

Luksuzni autobus

Foto: newellcoach.com

Za početak, putnici imaju priliku da uživaju u pravoj velikoj sapavaćoj sobi i pravom kupatilu, kod koga ništa ne izostaje u odnosu na kućna kupatila.

Luksuzni autobus

Foto: newellcoach.com

Glavna "soba" je dovoljno velika da u nju može da stane produženi king sajz krevet sa dva noćna stočića, a na nju se nadovezuje prostrano kupatilo u kome se nalazi tuš normalne veličine, standardni toalet i sasvim dovoljno prostora da odrastao čovek može da se protegne.

Luksuzni autobus

Foto: newellcoach.com

Unutrašnjost autobusa opremljena je sa tri televizora, do kojih najveći LG 4K UHD ima ekran dijagonale 55 inča. Budući da i "dnevna soba" može da se pretvori u krevet, vlasnik slobodno može da računa da će moći još nekoga da ugosti.

Luksuzni autobus

Foto: newellcoach.com

Kuhinjski deo je opremljen rernom i plinskim šporetom, pa se će ljubitelji kulinarskih čarolija u sopstvenoj režiji moći da se osaćaju kao kod kuće.

Luksuzni autobus

Foto: newellcoach.com

U krovu vozila montirane su instalcije sistema za grejanje i hlađenje, kao i za hladnu i toplu vodu. Od dodatne opreme, luksuzni autobus ima instalirane mašine za pranje i sušenje veša.

Luksuzni autobus

Foto: newellcoach.com

Newell Coach p50 pokreće novi Cummins x15 motor, model za 2020. godinu, koji razvija 605 konjskih snaga. Manje iskusnim, ali i profesionalcima za volanom ovakvih grdosija, upravljanje olakšava elektronski sistem EasiSteer.

Luksuzni autobus

Foto: newellcoach.com

Karoserija je ofarbana i ukrašena jedinstvenom bojom i šemom ukrasa, koja, na prvi pogled, ostavlja odličan utisak.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • :)

    28. januar 2020 | 16:59

    Zaboravili ste da napomenete da autobus takodje poseduje i garazu za do 3 automobila kao i bastu sa 2 jutra zemlje.

  • BG

    28. januar 2020 | 17:34

    Ipak su nasi autobusi bolji od ovog, udjes na autokamandi i do slavije ste mokri kao da ste u bazenu, mislim glupisti bacati pare na tako nesto, mozemo patent ako vam treba 😂😂😂

  • Luksuz

    28. januar 2020 | 17:54

    I sofer zaspi i prc ode 2 miliona

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA