Stiže hibrid iz Kragujevca: Kako će izgledati nova Fiatova gama za 2020?

Tokom 2020. godine videćemo električno i hibridno izdanje modela 500 i osvežene Pande, restilizaciju Fiata Tipo i novu varijantu pod nazivom Tipo Cross

  • 1
Fiat 500L

Foto: Fiat

Italijanska marka počela je proces velikih promena kada je reč o izmeni zastarelog portfolija. Tako jedan od viskohi rukovodilaca proizvođača sa Apeninskog poluostrva, Olivije Fransoa, najavljuje nekoliko velikih premijera za tekuću godinu.

Ove godine imaćemo priliku da vidimo električno izdanje modela 500 od kojeg u Fiatu imaju velika očekivanja. Ipak, treba istaći da je 500 već imao električnu varijantu, i ona se zaista nije proslavila kada je u pitanju obim prodaje.

Tokom 2020. godine videćemo i osveženu Pandu, kao i hibridno izdanje ovog modela. Osim toga, Pandine verzije Sport i City Cross (Metan) takođe će proći tretman osvežavanja.

Hibridizacija je očigledno ključna reč kada se govori o Fiatu u ovoj godini. Hibridne varijante dobiće i svi članovi porodice 500, pa tako i šumadijski Fiat 500L. Ostaje nada da bi ubacivanje hibridne verzije modela 500L uspelo da uveća prodaju ovog automobila.

Olivije Fransoa najavio je za 2020. godinu i restilizaciju za Fiat Tipo. Osvežavanjem ovog automobila doći će i do ubacivanja hibridnog pogonskog sklopa u ponudu i kod tog hedžbeka. Osim toga, Tipo bi trebalo da dobije i novu varijantu pod nazivom Tipo Cross, koja će očigledno koketirati sa izgledom krosovera.

Upravo će krosoveri odnosno SUV modeli imati glavnu reč kada se govori o budućnosti Fiata. Fransoa je najavio da će 2022. godine plasirati SUV u B segmentu, te da će onda slediti modeli iz ove klase ali u C, pa čak i D segmentu.

Što se tiče novih iteracija aktuelnih modela, prema trenutnom planu, novu generaciju Pande imaćemo priliku videti 2022. godine.

(Telegraf.rs/AutoRepublika)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • SRBIJA

    19. februar 2020 | 17:07

    Bice sa ovaj Fijat kao sa zastavom 20 g isti model ,bar brisace da mu promene nego nista,jos 5 g i ide u stecaj.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA