≫ 

Razbuktao maštu auto-zaluđenika: Reditelj novog Betmena objavio prve fotografije novog Betmobila

Rivs je na svom Twitter nalogu objavio tri fotografije automobila koji će se koristiti tokom snimanja filma

  • 0
Betmobil Printscreen: Twitter/@mattreevesLA

Engleski glumac Robert Patinson preuzeo je ulogu super heroja od Bena Afleka, a sa njom dolazi i potpuno novi Betmobil. Prve fotografije automobila objavio je reditelj Met Rivs, angažovan je na snimanju nove filmske priče o junaku iz Gotam Sitija.

Rivs je na svom Twitter nalogu objavio tri fotografije automobila koji će se koristiti tokom snimanja filma. Prva je iz ptičje perspektive i prikazuje elegenatni izgled vozila, a druge dve pokazuju kako Betmobil izgleda sa strane i odpozadi.

Fanovi su ime novog glumca u ulozi Betmena, saznali kada je Rivs podelio probni snimak Patinsona za ulogu popularnog filmskog heroja. Na snimku se vidi silueta glumca, sumorna muzka i crveno pozadinsko osvetljenje. U jednom trenutku se Patinson pojavljuje u kostimu heroja.

Snimanje najnovije priče iz sage o čoveku-slepom mišu počelo je u januaru, a film će se u bioskopima naći krajem juna 2021. godine.

Video: Uhapšen Betmen? U Rusiji zaplenjen automobil isti kao zver čuvenog superheroja

(Telegraf.rs/N.N.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA