Nema šta nema: Ova bogata kolekcija retkih automobila ostaviće vas bez reči!

Ovo carstvo superautomobila, koje retko gde možete videti na okupu, predstvalja verovatno jednu od najvećih privatnih kolekcija raritetnih verzija Porschea i Ferrarija

  • 1
Kolekcija automobila Printscreen: YouTube/Shmee150

Jedna zapanjujuća privatna kolekcija super i hiperautomobila odnedavno je dostupna javnosti, pa oni koji žive u Majamiju i njegovoj blizini ili dolaze u taj deo sveta, mogu da vide kakvo se bogatstvo i koji rariteti tu nalaze.

Jedan od prvih automobila koji se mogu videti u snimku, koji je napravio jutjuber Shmee150, je jedan od samo 10 proizvedenih primeraka automobila Apollo IE. Samo nekoliko ovih automobila isporučeno je kupcima do sada, a primerak iz ove kolekcije, nazvane IKONICK, je narandžaste boje sa crnim i belim štraftama.

Dalje vidimo trio specijalnih verzija Porsche-a, 959, Carrera GT i 918 Spyder. U kolekciji se nalaze i zaista raritetni Maserati MC12, u modifikovanom izdanju tjunerske kuće Edo Competition, modifikovani Lamborghini Aventador SV, plavi McLaren P1, izuzetno retki Ford GTX1, Saleen S7 Twin Turbo, Dodge Viper ACR, McLaren Senna sa posebnim komponentama karoserije od ugljeničnih vlakana. U kolekciji se nalazi i nekoliko Ferrarija, među kojima se ističu Enzo i crni LaFerrari, a tu je i maloserijski Mercedes-Benz SLS AMG Black Series.

U drugom delu ove bogate garaže nalazi se još jedan McLaren Senna i jedan od samo 75 primeraka trkačke verzije McLaren Senna GTR. Ostali rariteti koji se ovde mogu videti su dva Ferrarija F12tdf, Ferrari 458 Speciale Aperta, Ferrari 430 Scuderia Spider 16M i Ferrari 599 GTO.

Tu su još i Lamborghini Diablo VT, Mercedes-Benz SLR McLarenAston Martin Rapide S AMR, dva Porsche-a 911 Turbo S Exclusive Series Cabriolet i još tri Porsche-a 918 Spyder-a. Pored svega toga, deo IKONICK kolekcije čini i nekoliko kultnih američkih klasika.

Zaista impresivna kolekcija - nema šta!

Video: Jedan od najredjih na svetu: Ako hoćete da vozite prvog Poršea spremite minimum 18 miliona evra

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nišlija

    4. april 2020 | 10:24

    Da je lepo, lepo je nema šta. Ostadoh bez reči, bez kinte, sa suzom u oku 😂

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA