Ova prikolica je savršen smeštaj za put oko sveta, a idealna je i kao "karantin" u prirodi

Ima vrlo jaku šasiju koja može da izađe na kraj sa veoma dubokim rupama, a u kabinu ne može da prodre voda, što znači da može čak i da pluta na njoj

  • 0
Bruder EXP-6 GT Printscreen: Youtube/Bruder

Veliki deo ljudi širom sveta prisiljen je na izolaciju u svojim domovima zbog globalne pandemije korona virusa. A u ovakvim vremenima kamp-prikolica verovatno nikome nije na vaših prioriteta…

Međutim, Bruder EXP-6 GT je ekspedicioni kamper koji se izdvaja od drugih, jer je napravljena tako da može da se kreće svuda. Ovu kamp-prikolicu konsturisala je australijska kompanija u pokušaju da održi korak sa pandemijom i da savlada nepristupačne terene.

Zbog toga njen klirens iznosi neverovatnih 650 milimetara. Bruder EXP-6 GT ima vrlo jaku šasiju koja može da izađe na kraj sa veoma dubokim rupama, a u kabinu ne može da prodre voda, što znači da može čak i da pluta na njoj.

Ali to nije sve. Ova prikolica ima svoj čekrk i čeličnu sajlu pomoću kojih može "sama" da se izvuče u slučaju da se negde zaglavi.

Ono što EXP-6 GT izdvaja od drugih kamp-prikolica jeste njena veličina. Dok je većina kamp-prikolica manja, ova je dugačka 6,7 metara, što znači da nudi sve pogodosti koje mogu da se očekuju od tolike kamp-prikolice.

To podrazumeva i krov koji može da se proširi, čime se stvara više prostora za disanje u "spavaćoj sobi", dve uzdužne sofe koje mogu biti korišćene kao kreveti i u kuhinjskom delu, koji je dizajniran tako da može da se koristi i unutar i van kamp-prikolice. Tu je i kupatilo, mala mašina za pranje veša, spoljašnji tuš, sistem za solarnu energiju, kao i rezervoar sa 170 litara vode i još mnogo toga, piše CarScoops.

A sve to ne dolazi tek tako, budući da je za EXP-6 GT prikolicu potrebna poveća svota novca svakome ko poželi da u ovom luksuzu uživa negde u prirodi. Zato, da biste sebi mogli da priuštite ovaj luksuz - spremite novac, jer je najniža cena ove jedinstvene prikolice 100.000 dolara.

Video: Zaboravite na auto limara: Ovaj trik je toliko prost da čak i žena može da popravi udaren auto

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA