≫ 

10 najboljih automobila za izbegavanje korona virusa

Svaki od automobila sa liste odlikuje se nekom osobinom koja u ovom trenutku vozačima mogu da obezbede veći stepen zaštite od korone

  • 3
Ford Puma

Printscreen: YouTube/carwow

Budući da kao u većina ljudi na svetu primenjuje mere izolacije u vreme epidemije korona virusa, Met Votson sa popularnog YouTube kanala carwow odlučio je da nam se obrati iz svoje dnevne sobe, umesto sa test poligona. Tema njegovog poslednjeg videa su najbolji automobili za izbegavanje korona virusa.

Svaki od 10 automobila sa njegove liste odlikuje se nekom osobinom koja u ovom trenutku vozačima mogu da obezbede veći stepen zaštite od virusa, odnosno bolju higijenu i čistiji unutrašnji prostor tokom vožnje i boravka u automobilu.

Na prvom mestu Metove liste našao se Tesla Model X, čiji napredni filter klima uređaja sprečava polen i prašinu, ali i bakterije i viruse da dospeju u unutrašnji prostor automobila. Iza njega je novi model londonskog taksija, kod koga je prostor za putnike staklenom pregradom potpuno odvojen od kabine vozača. Tu je i novi Land Rover Defender, koji kupcima kao dodatnu opremu nudi tuš.

Sledeća je nova Mercedesova E klasa, pa Rolls-Royce Phantom (koji zbog svoje dužine omogućava "socijalnu distancu" između vozača i putnika na zadnjem seduštu od skoro dva metra), Ford Puma, Tesla Model S, produženi model Mercedes-Benz V klase, Toyota Prius i, na kraju, tu je nova BMW Serija 3, čiji glasovni asistent podržava toliko mnogo funkcija da pritiskanje dugmića postaje nepotrebno.

Detalje razloge zbog kojih se koji automobil našao na ovoj listi saznajte iz Metovog videa:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • MMS Car

    3. april 2020 | 15:07

    Samo ako je auto dezinfikovan i ne prevozi zarazene moze biti pouzdan u ovim vremenima.

  • Elektro-vozač

    5. april 2020 | 04:04

    Onaj koji može da se puni kod kuće a ne da se pipa sve što i ostali po benzinskim pumpama...

  • comsara

    4. april 2020 | 02:17

    10 najboljih čarapa za izbjegavanje korone

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA