≫ 

Brutalna "dvojka", pred kojom nijedan Balkanac neće ostati ravnodušan, postaje stvarnost

Ono što će ovog Golfa među brojnim fanovima učiniti ikonom je fenomenalno redizajnirana široka karoserija, "spušteno" sportsko vešanje i izuzetno široke gume

  • 5
Golf GTI Khyzyl Saleem Printscreen: Instagram/the_kyza

Britanski dizajner Kizil Salim deo je developing tima Ghost Games Studio, koji razvija video za velikog izdavača EA games. U slobodno vreme, ovaj 26-ogodišnjak dizajnira i redizajnira automobile, a njegovi impresivni radovi mogu se videti na njegovom sajtu i profilima na društevnim mrežama.

Jedan od njegovih poslednjh radova je fenomenalni Golf "dvojka", pred kojim nijedan balkanski ljubitelj ovog kultnog automobila neće ostati ravnodušan.

 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
Објава коју дели Khyzyl Saleem (@the_kyza) дана

Međutim, ono što ovaj njegov rad razlikuje od ostalih je to što on neće ostati samo na papiru. Ova "brutalna dvojka" se toliko dopala nemačkim tjunerskim kućama JP Performance i Prior Design, da su odlučili da ovu kreaciju sa papira prenesu u stvarnost.

Šta će se naći ispod haube ovog budućeg Golfa "monstruma" nije poznato, ali ono što će ga među brojnim fanovima učiniti ikonom jeste fenomenalno redizajnirana proširena karoserija, "spušteno" sportsko vešanje i izuzetno široke gume.

Nema sumnje da će, kada bude kompletno završen, ovaj brutalni Golf 2 GTI biti jedan od najupečatljivijih prerada kultnog "hot heč" automobila.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA