≫ 

Šta je direktor hteo da poruči: Fotografija nepostojećeg VW korsovera "procurela" na internet

U postu uz fotografiju, na kojoj se jasno vidi nepoznati korsover model, predsednik borda direktora VW-a pominje izgled novog Tiguana...

  • 0
Volkswagen SUV, TIguan Printscreen: LinkedIn/HerbertDiess

Slučajno ili namereo, tak fotografija do sada potpuno nepoznatog modela automobila nemačkog giganta iz Volfsburga pojavila se na internetu.

Osveženi Volkswagen Tiguan druge generacije trebalo bi da bude predstavljen za nekoliko nedelja. Kompaktni SUV postao je najbolje prodavani model Volkswagena, koji je čak uspeo da po prodaji pestigne i lagendarnog Golfa.

Najupečatljivije dizajnerske izmene trebalo bi da budu vidljive na prednjem delu, koji će dobiti izdužene farove koji se protežu ka bokovima automobila, slično aktuelnom Golfu osme generacije. U ponudi će se uskoro, po prvi put, naći i Tiguan plag-in hibrid.

Izgleda, međutim, da mimo ove restilizacije, VW sprema naslednika popularnog SUV-a, dakle potpuno novi Tiguan. Krivac za to što je ta informacija procurela u javnost je niko drugi da predsednik borda direktora Volkswagena Herbert Dies.

On je na svom LinkedIn profilu objavio selfi fotografiju u čijoj pozadini se vidi nepoznati model Volkswagen SUV-a, za koji se pretpostavlja da bi mogao biti predloženi dizajn novog modela.

Volkswagen SUV, TIguan Printscreen: LinkedIn/HerbertDiess

U postu uz fotografiju, na kojoj se jasno vidi nepoznati korsover model, Dies pominje izgled novog Tiguana. Automobil na slici pomalo podseća na novi elektirčni SUV ID.4, ali su razlike ipak jasno uočljive, piše oe24.

Kako nema nikakve zvanične potvrde da bi u pitanju mogao biti Tiguan treće generacije, moglo bi se pretpostaviti da je u pitanju dobro osmišljeni PR potez.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA