Kupio je novi BMW, prešao 11 kilometara, pa ga "zakucao" u banderu

Iako detalji nesreće nisu još sasvim poznati, spekuliše se da je u incidentu učestvovao još jedan automobil

  • 12
BMW M5

Printskrin: YouTube/TheSmokingTire

Jedan Amerikanaci iz Baltimora slupao je potpuno novi BMW M5 i to posle samo 11 prevezanih kilometara, nakon što ga je tek kupljenog izvezao iz salona.

Iako detalji nesreće nisu još sasvim poznati, spekuliše se da je u incidentu učestvovao još jedan automobil, koji je novu "peticu" udario s boka. Sudeći prema snimcima, automobil se u telefonsku banderu "zakucao" velikom brzinom.

Prema drugoj, takođe neproverenoj, informaciji, u udesu je učestvovao SUV koji je naglo, neupozorivši druge učesnike u saobraćaju, polukružno okrenuo na delu puta gde to nije dozvoljeno.

Uništeni BMW je potpuno novim M5 model za 2020. godinu, koga pokreće tvinturbo motor od 4,4 litra sa 600KS i obrtnim momentom od 750Nm. Sportska limuzina od 0 do "stotke" ubrzava za 3,4 sekunde, a maksimalna brzina prelazi 300km/h.

Cena ovog automobila na američkom tržištu je preko 100.000 dolara, pa nije teško zaključiti da je pričinjena šteta velika.

Video: Milioner u Poršeu pri punoj brzini izazvao karambol u centru Njujorka

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA