≫ 

19-godišnjak ukrao očev mercedes, pa "nagazio" 308 na sat po auto-putu

"Ovo je najgore prekoračenje brzine za koje sam ikada čuo!"

  • 1
Auto Prekoračenje brzine Printscreen: Twitter/@OPP_HSD

Jedan 19-godišnjak optužen je za opasnu vožnju pošto je vozio neverovatnom brzinom od 308 kilometara na sat. Mladi vozač je uhvaćen na auto-putu u kanadskoj pokrajini Ontario, saopštila je policija.

- Ovo je najgore prekoračenje brzine za koje sam ikada čuo - rekao je iznenađeni policijski narednik Keri Šmit u videu objavljenom na Tviteru.

Vozač je u očevom mercedesu AMG CGE bio sa još jednim mladićem svojih godina. Vozačka dozvola mu je odmah oduzeta, a vozilo je natovareno na prikolicu i privremeno zaplenjeno, na sedam dana.

Opasan prekršaj se dogodio u noći između subote i nedelje jugozapadno od Toronta, na delu "Autoputa kraljice Elizabete", gde je brzina ograničena na 100 kilometara na sat.

- Moglo je doći do užasne nesreće. "Autoput kraljice Elizabete" nije trkalište - rekao je narednik, dodajući da su vozači koji su prolazili sirenama pozdravljali što je policija zaustavila mercedes koji ih je ranije pretekao sumanutom brzinom. Privedeni mladić će se braniti sa slobode.

- Siguran sam da će mu biti teško da objasni zašto je to uradio baš na Dan majki, koji je u nedelju, a i kako će tati objasniti to što automobil više nije u garaži - rekao je policajac.

Video: 200 na sat u krivinu je prevaziđeno: Bahati vozač zgazio 360 km/h na auto- putu

(Telegrfa.rs/Beta)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Goran

    12. maj 2020 | 00:06

    Vozi Misko. A on je za opkladu vozio autobus 15 km u rikverc Ma ajte molim vas

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA