Ovi automobili su vlažan san svakog muškarca

U anketi pomenuto je ukupno 46 različitih brendova i 90 različitih modela automobila

  • 26
Porsche Logo Znak Foto: Pixabay.com

Britanski sajt specijalizovan za prodaju automobila BuyaCar sproveo je istraživanje među svojim korisnicima o automobilima koje bi najviše želeli da imaju. Na vrhu liste su se, naravno, našli proizviđači luksuznih vozila...

Na pitanje koji bi automobil najviše voleli da imaju, najviše njih - 18 odsto, odlučilo se za Porsche. Ispitanici su zatim nabrojali osam pojedinačnih Porscheovih modela.

Iako je ispitivanje sprovedeno u Velikoj Britaniji, nemački sportski brend skupio je više nego dvostruko glasova u odnosu na drugoplasirani britanski brend Aston Martin, čijih je šest modela dobilo 7,9 odsto glasova.

Bronzana medalja je otišla u Sjedinjene Države jer se za Teslu odlučilo 6,6 odsto ispitanika, samo 0,2 odsto više od BMW-a i 0,4 odsto više od Jaguara.

Listu 10 najpoželjnijih automobilskih brendova dalje čine: Audi (5,1 odsto), Bentley (5,1), Mercedes - Benz (5,1), Ferrari (4,2) i McLaren (2,9).

U britanskoj anketi pomenuto je ukupno 46 različitih brendova i 90 različitih modela automobila, prenosi Quattroruote.

Deo istraživanja bilo je i pitanje koliko ispitanici zaista veruju da će nekada imati svoj automobil iz snova jer jedno je sanjati automobil poput Bugattija Veyron, a drugo biti realističan u svojim očekivanjima i snovima.

Tu su dobijeni zanimljivi rezultati koji pokazuju koliko je ko realan i optimističan. Pa tako više od polovine ljubitelja Porschea smatra da će jednom zaista imati svoj omiljeni auto. S druge strane, oni koji vole Lamborghini su pesimistični, pa niko od njih nije rekao da će jednom imati automobil te marke.

Video: Neobična vozila za one sa istančanim ukusom i dubokim džepom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nišlija

    23. maj 2020 | 14:25

    Meni ličnuo je san Ford Mustang 5.0 V8

  • SRBIN

    23. maj 2020 | 16:15

    Ne sanjam ovo smece... Sanjam LEXUS.. HONDU, INFINITI... a ovo smece ne zelim ni u ludilu..

  • aaaaaa

    23. maj 2020 | 15:02

    Zašto peglica i moskvič nisu na spisku

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA