≫ 

Nikad veći "bubrezi": Novi BMW "četvorka" na "procurelim" fotografijama

BMW je za utorak zakazao zvaničnu premijeru nove, druge generacije Serije 4 (koja nosi oznaku G22), a prva fotografija novog modela upravo je "procurela" na Internet

  • 6
BMW 4 2020

Foto: BMW

Nova, druga generacija BMW-ove Serije 4 (G22) svetsku premijeru će imati ovog utorka, šest godina nakon što je prva generacija ugledala svetlost dana. A kako to poslednjih godina obično biva, prve fotografije su zahvaljujući društvenim mrežama već našle put do publike.

Ono što odmah "upada u oči" jeste radikalno drugačiji dizajn "nozdrva" (ili "bubrega"), koji su sada prilično izduženi i zalaze "duboko" u prednji odbojnik, umesto dosadašnjeg pljosnatog izgleda, koji je uglavnom bio u visini svetlosnih grupa.

Drugim rečima, serijska verzija ostala je prilično dosledna "Concept 4" studiji predstavljenoj prošle godine, koja je i najavila novu "četvorku". Pored fotografija, "procurela" je i brošura za novi model, u kojoj se može videti i kompletna paleta boja u ponudi.

U brošuri je prikazan Coupe u M440i verziji sa M Performance paketom, koji će sa trolitarskim turbo šestocilindrašem od 370 "konja" i 500Nm obrtnog momenta, ujedno biti i najsnažniji model u ponudi - dok ne stigne "čistokrvni" M4.

Video: Da li bi ste dali 40 hiljada evra za Bavarsku proizvodnju motora?

(Telegraf.rs/TopSpeed.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA