Amerikanac potpuno nepoznatom čoveku spasao automobil da ga ne bi "progutala" poplava

Elementarne nepogode obično su pravi test, ne samo sposobnosti i snalažljivosti, već istovremeno i humanosti, kada je od velike važnosti pomoći i drugima u nevolji...

  • 1
Mazda RX-7

Printscreen: Facebook/Austin Owens

Nedavno je u gradiću Galfport, u američkoj državi Misisipi, došlo do obilnih padavina, koje su ubrzo izazvale velike poplave. U svom tom haosu, našao se i jedan svetli primer uzornog sugrađanina, pre svega dobrog čoveka, koji je spasao automobil potpuno nepoznatom čoveku.

Naime, Ostin Ovens je primetio da će na garažnom parkingu, jedna atraktivna narandžasta Mazda RX-7 ubrzo nastradati, budući da je voda već krenula da stiže do pragova vrata. Ovens se ubrzo vratio sa svojim Fordom Bronco, "naoružan" dizalicom i blokovima koje je podmetnuo pod točkove Mazde.

U međuvremenu, pojavila su se braća, prvi vlasnik Ferrarija 360, parkiranog u istoj garaži, i drugi vlasnik upravo narandžaste Mazde, izvesni Kuong Kgujen. Uz Ovensovu pomoć, uspeli su da natovare Ferrari na prikolicu, budući da je voda ubrzano nadolazila. Po Mazdu su došli nešto kasnije, budući da je ona bila koliko-toliko obezbeđena.

Naravno, vlasnik Mazde za "spašavanje" njegovog ljubimca umnogome može da zahvali Ovensu, naročito što Mazda nije bila "kasko" osigurana, pa bi svaka šteta na njoj itekako vlasnika "udarila po džepu". Eto još jedne potvrde da još uvek ima dobrih ljudi...

(Telegraf.rs/Topspeed.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Гаргамел

    10. jun 2020 | 14:54

    Несагледиво више је американаца који су уништили животе такође непознатим људима по целом свету !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA