≫ 

BBC (ne)vraća Klarksona u Top Gear...

Vest o povratku legendarnog auto novinara na britanski javni servis odjeknula je kao grom iz vedra neba...

  • 1
Džeremi Klarkson Foto: Profimedia/BBC/Planet

Britanski javni servis BBC prošle nedelje je organizovao sastanak sa bivšim voditeljem kultnog automobilskog šoua Top Gear i legendarnim svetski poznatim automobilskim novinarem, Džeremijem Klarksonom jer je on kako kažu, uprkos godinama i prgavoj i teškoj naravi, ipak "najbolje što Velika Britanija ima".

Ipak, Klarkson je to dočekao prilično hladnokrvno i glatko odbio poziv na dođe na sastanak. On je BBC-ju rekao da bi njegov povratak bio nemoguć zbog grubog načina na koji su pre pet godina raskinuli saradnju sa njim.

Klarkson je dodao i da bi u slučaju njegovog povratka na BBC bilo nemoguće emisiju raditi na način na koji bi to legendarni "Jezza" hteo, prenosi Quattroruote.

Džeremi Klarkson, zajedno sa svojim dugogodišnjim kolegama iz Top Geara, Ričardom Hamondom i Džejmsom Mejom, ostaje voditelj Amazonovog serijala "The Grand Tour" i njegove četvrte sezone, čija bi prva epizoda, posle avanture u Vijetnamu objavljene jesenas, uskoro trebalo da bude prikazana.

- Sve je spremno, epizoda je gotova i spremna za prikazivanje, Amazon čeka da se situacija oko virusa smiri - rekao je Klarkson na brojna pitanja o datumu izlaska prve epizode.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA