≫ 

Italijan kažnjen zbog prebrze vožnje, jurio - 703 kilometra na sat!!!

To je brzina koju nijedan serijski supersportski automobil nikada nije postigao...

  • 11
Ford Focus EcoBoost ST Foto: Aleksandar Savin/TopSpeed

Možete li da zamislite situaciju u kojoj je vozač uhvaćen u zaista prebrzoj vožnji, budući da mu je policijski radar očitao brzinu od neverovatnih 703km/h!

Ograničenje brzine u gradiću Ofanja, u provinciji Ankona, ograničenje brzine iznosi 70km/h, dok je kažnjenom vozaču zabeleženo prekoračenje brzine 10 puta veće od dozvoljene brzine.

To je brzina koju nijedan serijski supersportski automobil nikada nije postigao, a kamoli jedan "običan" Ford Focus.

I pored toga, vlasnik Focusa je kažnjen novčanom kaznom od 847 evra i 10 negativnih bodova na vozačkoj dozvoli, što je očekivano. Međutim,  misterija neverovatno velike zebeležene brzine ostaje nerešena.

Naravno da toliku brzinu nije bilo moguće postići. Ipak, I pored toga, portparol lokalnog opštinskog odbora za nadzor saobraćaja Đovani Strologo je preporučio vođenje daljeg postupka protiv prekršioca, navode italijanski mediji.

Video: 200 na sat u krivinu je prevaziđeno: Bahati vozač zgazio 360 km/h na auto- putu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pfc

    9. jul 2020 | 14:36

    Pa dali je moguce da ovo napisete??? Pa ocigledno je da ne radi Radar, i u Smederevu je pisalo da jedan reno ide 450 km na sat i svi se smejali i policija i vozac... Hahaha taman sam mislio da sam sve procitao po novinama ali ovo svaka cast...

  • Da, da

    9. jul 2020 | 14:04

    Pa ti kupi i vozi forda

  • Vuk

    9. jul 2020 | 15:43

    Sreca sto nije vozio po Svajcarskoj. Ovde je jedan sa Meklarenom platio 1.000.000chf kaznu. Prvo mu provere stanje na racunu, onda obracunaju kaznu... do granice bola

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA