≫ 

Ovakvu "suzu" nikada do sada niste videli!

Da je, kojim slučajem, Opel Kadett proizvođen u Japanu, kao Toyota Corolla AE86, da li bismo imali i ovakvu verziju, po uzoru na Initial D?

  • 0
Opel Kadett Initial D Printscreen: Instagram/rob3rtdesign

Gotovo da nema ljubitelja japanskih automobila koji nije čitao Initial D manga strip ili makar gledao film iz ovog serijala, u kojem "glavnu ulogu" ima Toyota Corolla AE86 u sada već kultnom crno-belom izdanju.

Nažalost, evropski ljubitelji automobila ostali su uskraćeni za pomenuti model, pa i generalno čitav "pokret" zasnovan na Initial D serijalu.

No, to ne znači da nema entuzijasta, kao što je Brazilac Robert, koji se "poigrao" sa digitalnom preradom starog Opel Kadetta i napravio ga u Initial D stilu.

Tu su i "naduvani" blatobrani u ultra-wide izdanju, spojleri napred i pozadi, ukrasni detalji na svetlosnim grupama, veliki difuzor vazduha pozadi sa četiri izduvne cevi, široki sportski pneumatici, itd.

Bili ljubitelji Initial D serijala ili ne, mora se priznati da stari Kadett ovako izgleda znatno drugačije i da je dobio neki japanski "šmek" '80-ih godina, kada su automobili još uvek imali dušu.

(Telegraf.rs/TopSpeed)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA