≫ 

Nema predaje: Legendarni terenac u 41. izgleda bolje nego ikada

Osvežavanje kultnog terenca dolazi u trenutku kada se u Štutgartu čeka predstavljanje ranije najavljene verzije G550 4×4²

  • 0
Mercedes-Benz G 2020 Foto: Mercedes-Benz

U 41. godini svog života besmrtni terenac doživeo je najnovije osveženje.

Mercedes-Benz G upravo je dobio novu digitalnu instrument tablu, koja je sada standardna oprema, jedan snažniji dizel motor, od sada dostupan u kombinaciji sa svim paketima opreme i tri nove boja karoserije.

Unapređena G-Klasa u Evropi je dostupna u kombinaciji sa jednim benzinskim i dva dizel motora. Snažnija turbodizel verzija nosi oznaku G400d i pokreće je trolitarski redni 6-cilindrični motor, koji razvija 330KS pri obrtnom momentu od 700Nm.

Kruna ponude je, naravno, model AMG G63 koga pokreće 4.0 V8 biturbo motor, koji na točkove isporučuje 585KS pri 850Nm.

Sve verzije G-Klase dobile su i novi režim rada pod imenom Desert, koji legendarnom terencu omogućava da se još bolje snalazi van asfalta. Blago redizajnirana G-Klasa dobila je i potpuno nove 20-inčne aluminijske felne.

Osvežavanje kultnog terenca dolazi u trenutku kada se u Štutgartu čeka predstavljanje ranije najavljene verzije G550 4×4².

Kada su cene nove verzije kultnog terenca u pitanju, za novi Mercedes-Benz G-Klase, model G350d u osnovnoj verziji treba izdvojiti 99.447 evra, dok najskuplji i najopremljeniji AMG G63 košta 154.309 eura.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA