Najbolji auto-oglas u Srbiji: Kako jedan Opel "raskida" sa svojom vlasnicom

"Bio sam uz nju dok se smejala, radovala, slavila uspehe, a najviše sam joj značio kad je bila tužna, jer sam tad samo ja mogao da je utešim-pustim omiljenu muziku, odvedem je na neko mirno mesto i pustim je da bude svoja..."

  • 10
Oglas, auto, automobil Foto-Ilustracija: Printscreen / YouTube/SA Car Reviews, polovniautomobili.com

Klasični oglasnici i internet sajtovi za oglašavanje i prodaju puni su sličnih oglasa u kojima se prodaju automobili, uz navođenje osnovnih podataka: godišta, zapremine i snage motora, opreme…

Međutim, ponekad se pojavi nešto kao što je ovaj oglas u ubrzo postane pravi hit na internetu. U ovom neobičnom oglasu jedna Opel Astra iz 2010. godine budućem kupcu priča svoju životnu priču koja se odvijala tokom protekele decenije.

Auto nam predstvalja svoju, još uvek aktuelnu, vlasnicu i sve tenutke provedene sa njom i njenim "hot" drugaricama, češanju o žardinjere i čukanju bandere, zajedničkim radovanjima i tugovanjima, svim stvarima koje su kroz njega prošle i, na kraju, o razlogu da ga proda, i pored toga što joj to veoma teško pada…

Ovo je "životna" priča jedna Opel Astre:

- Rekla mi je da sam joj drugi (auto) i ja sam joj poverovao. Svidelo joj se što sam iz Nemačke, imam pasoš koji vredi, što sam malo prešao i to što sam bio "unfallfrei" (guglajte šta to znači). Htela je da sedne u nešto što je kao novo. Mnogo joj se dopalo i to što imam najviši paket opreme; govorila je da sam njen COSMOs. Posebno su je oduševile moje alu felne, 18ice, shvatio sam da je žešća ložana, ali mi nije smetalo, nekako mi je sve to bilo slatko.

- Vozili smo se svuda - ona, njene hot drugarice, porodica, slučajni prolaznici kojima je trebao prevoz. Na putu do posla se uvek šminkala, jela, telefonirala... da je imala još neku ruku verovatno bi pravila palačinke, jer je to bilo jedino što je umela da "skuva".

- Nisam se ljutio ni kad me očeše o neku žardinjeru, pa čak ni kad me čukne o banderu koja "odjednom iskoči" dok ona izlazi sa parkinga... znate to su one bandere koje se same stvore, baš kad neka plavuša ide u rikverc. Praštao sam joj jer je kukala više od mene. Onda, da bi se iskupila, odvede me na servise kod ovlašćenih dilera, pukne više para nego što bi trebalo, pa tako umiri savest.

- Nikom nije dala da mi priđe sa cigarom, a kamoli sedne, uvek me je držala cakum pakum - sve sem gepeka. Tamo je držala ceo svoj život, plus garderober, cipelarnik, escajg, lopatu, kozmetiku, opremu za trening i poklone za saobraćajce... Falio je samo mrtav čovek i pop da ga osvešta.

Opel Astra 2010 Ilustracija: Printscreen / YouTube/SA Car Reviews

- Bio sam uz nju dok se smejala, radovala, slavila uspehe, a najviše sam joj značio kad je bila tužna, jer sam tad samo ja mogao da je utešim-pustim omiljenu muziku, odvedem je na neko mirno mesto i pustim je da bude svoja... Najteže su mi padali njeni solistički koncerti dok me vozi. Znala je da uzme mikrofon i da peva iz sveg glasa, kao da je Marija Šerifović u najmanju ruku, a realno zvuči kao loše operisani transvestit. Svima je pričala da sam ja njena bebica i najveća ljubav.

- Otkud onda ja ovde pored toliko jake i čvrste veze, pitate se vi, a Boga mi i ja. Eto gospođica se istripovala da je kul da se uda i da ima dete i sad u tom istom, gore pomenutom gepeku, nema mesta za najveća kolica koja ste u životu videli. Kao kiklopa da je dobila, a ne minijaturnu devojčicu. Hoće da me proda i eno je kuka svaki dan kako joj je teško, nada se da se niko neće javiti kako bi mogla da sačuva sve predivne uspomene koje smo imali.

- Ja ovde samo tražim nekog iole gotivnog vlasnika da zajedno idemo u avanture!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA