≫ 

Ovaj Ferrari je 26 godina proveo dnu reke, a sada jutjuber pokušava da ga spasi

Auto je 1994. ukraden u Holandiji, da bi ga lopov kasnije gurnuo u reku, u kojoj je bio sve do juna ove godine

  • 0
Ferrari Mondial Printscreen: Twitter/@CarBuzzcom

Mondial je jedan od onih malobrojnih Ferrarija koji ne privlače posebnu pažnju i nemaju veliki broj ljubitelja. Ipak, jedan takav je poslednjih dana podigao prašinu mešu ljubiteljima automobila, iako je skoro tri decenije proveo pod vodom.

Automobil je 1994. godine bio ukraden u Holandiji, da bi ga lopov kasnije gurnuo u reku. Ferrari Mondial 3.2 iz 1987. godine, na dnu reke je proveo narednih 26 godina. Na suvo je izvučen u junu i sada se nalazi na otpadu.

Jutjuber Ratarossa, veliki ljubitelj automobila čuvene italijanske marke, koji je nedavno pronašao izgubljeni Ferrari sina Sadama Huseina, sada želi da pokuša da spase ovaj automobil.

Ratarossa, inače, strastveno spašava napuštene i zapuštene Ferrarije, i kaže da nema nameru da odustane ni od ovog, i pored toga što Mondial samo čeka dan kada će se naći pod presom za metal, budući da je 26 godina provednih pod vodom na njemu i te kako ostavilo traga.

Teško da će ovaj Ferrari ikada više moći da bude u voznom stanju, ali postoje ideje da bude trajno parkiran neki veliki akvarijum sa ribama ili da postane postane eksponat u nekom muzeju. Ratarossa je spreman da sasluša i druge predloge...

Video: Auto pokojne tašte restaurirao 3 godine kako bi iznenadio suprugu za godišnjicu braka

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA